Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

boudjemaaAntrenorul Cosmin Contra a convocat 20 de jucători în cantonamentul dinaintea meciului cu Dinamo, însă, în lotul de 18 nu se va regăsi şi Damien Boudjemaa.


Din câte se pare, relaţia sa cu tehnicianul Petrolului se află într-un punct mort. Contra a lăsat se înţeleagă că a luat decizia de a-l lăsa pe francez în tribună din cauza atitudinii necorespunzătoare.
"Boudjemaa nu are nicio problemă medicală, însă nu face parte din lot pentru că felul în care s-a antrenat în această săptămână a lăsat de dorit. De acum înainte, orice jucător care nu va răspunde cum trebuie programului de pregătire nu va fi convocat, indiferent de nume. Dacă mai sunt şi alţii care au avut aceeaşi atitudine? Veţi vedea mâine", a declarat antrenorul Petrolului, sugerând că nici Gicu Grozav nu este sigur că va juca sâmbătă.
În locul lui Boudjemaa, în lot a intrat tânărul Vlad Morar. Aceasta este, de altfel, singura modificare faţă de lotul cu care Petrolul a abordat meciul cu Rapid, din etapa precedentă.
Sebastian Achim va reveni la program abia săptămâna viitoare. Fundaşul dreapta a urmat un tratament la Mogoşoaia în această săptămână, pentru a se recupera după o entorsă la geznă. "Achim n-a dat deloc în minge. Va fi inclus treptat în program. Important este să vedem dacă mai resimte dureri atunci când loveşte mingea", a explicat antrenorul Petrolului.

Back To Top