Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

actionar petrolul florian walterZiarul Ziua de Cluj a publicat un interviu amplu cu Florian Walter, despre Universitatea Cluj.
În principiu, legăturile lui Walter cu U. Cluj şi Petrolul sunt următoarele:

*la Cluj va redeveni acţionar majoritar numai dacă nu se va găsi un cumpărător pentru club până în luna iunie a acestui an
*Walter este prezent în Comitetul Creditorilor Universităţii, atât ca persoană fizică, cât şi juridică, prin compania Romprest. El a anunţat că va vota pentru un plan de reorganizare în care toate creanţele să fie reduse cu 90 la sută.
*la Petrolul, Florian Walter este sponsor, are un contract de publicitate şi deţine şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Acţionar majoritar al clubului este Daniel Capră.
Interviul publicat de Ziarul de Cluj lămureşte într-o bună măsură situaţia Universităţii. Walter nu face nicio referire la faptul că ar putea renunţa la Petrolul, odată ce va redeveni acţionar „în acte" la Cluj, în caz că Universitatea nu va fi preluată de un alt investitor până la termenul limită.
Citeşte tot articolul AICI

 

Back To Top