Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

nastase minciunaTânărul jucător al Fortunei Brazi Bogdan Năstase (foto, dreapta) a fost nevoit să părăsesscă terenul la meciul din deplasare cu SCM Argeşul Piteşti (1-1) din etapa trecută.
Suspectat de echipa medicală de ruptură de ligamente, fotbalistul a efectuat un RMN la începutul săptămânii.
Din păcate, temerile celor de la Fortuna s-au adeverit, însă vestea bună, dacă se poate numi aşa, este că Năstase are ruprură de ligament posterior şi nu de ligamente încrucişate, ceea ce ar fi fost o problemă mult mai gravă.

Tratament sau „cuţit"

În acest moment, mai mulţi medici specialişti analizează situaţia cu care se confruntă fotbalistul Fortunei. Există posibilitatea ca Năstase să fie supus unui tratament „neinvaziv" şi să fie recuperat fără a recurge la o intervenţie chirurgicală. Însă, dacă medicii vor considera necesar, mijlocaşul va ajunge pe masa de operaţie. Cert este că va beneficia, aşa cum este normal, de sprijinul clubului, care ia în calcul, ca variantă, ca eventuala intervenţie chirugicală să fie făcută la o clinică de spacialitate din străinătate.

Amical „în familie"

Pentru că etapa viitoare nu are adversar, Fortuna va disputa, vineri, un joc de pregătire în compania echipei a doua clubului, la Brazi. Totodată, reprezentanţi ai stafului tehnic vor merge încă o dată la Piteşti, acolo unde Argeşul întâlneşte Unirea Tărlungeni, în runda a 20-a.
Fortuna joacă la rândul ei cu Unirea o săptămână mai târziu, în derbiul promovării.
Pentru a lua prima opţiune, echipa antrenată de Edi Iordănescu trebuie să învingă la două goluri diferenţă, deoarce, în tur, a pierdut cu scorul de 0-1, în deplasare.

Back To Top