Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

fortuna conferintaFortuna Brazi joacă vineri, de la ora 20.00, derbiul promovării cu Unirea Tărlungeni. Echipa prahoveană are nevoie de victorie la două goluri diferenţă, pentru a nu depinde decât de propriile rezultate în lupta pentru liga secundă.

În bulibăşeala din Seria a VI-a generată de retragerile pe bandă rulantă, situaţia în lupta pentru promovare se prezintă în felul următor: la egalitate de meciuri, fapt care se va concretiza până la finalul campionatului, Unirea Tărlungeni are, în acest moment, trei puncte avans. Plus avantajul jocului direct din tur, câştigat cu scorul de 1-0. Aşa că, ideal ar fi ca echipa antrenată de Edi Iordănescu să învingă vineri la două goluri diferenţă, pentru ca, în situaţie de egalitate la puncte la încheierea campionatului, să beneficieze de avantul meciurilor directe.

Calendarul competiţional, inamicul numărul 1

Aşadar, meciul cu Unirea Tărlungeni este decisiv în lupta pentru promovare pe care Fortuna a început-o în vara anului trecut. Însă, antrenorul Edi Iordănescu a precizat că nu doreşte să pună presiune suplimentară pe jucătorii săi. A caracterizat jocul cu Unirea ca fiind unul ordinar. Într-un fel, chiar aşa şi este. Pentru că, ţinând cont de numărul mic de meciuri disputate şi de puncte puse în joc, orice pas greşit într-o serie în care au mai rămas 9 echipe poate fi hotărâtor. „Toate jocurile pe care le-am disputat au avuut o miză mare. Iar calendarul competiţional este principalul nostru inamic. Pauzele te scot din ritm, sunt puţine puncte puse în joc. Sunt însă încrezător că ne vom îndeplini obiectivul. Între Unirea din tur şi cea din retur nu este o diferenţă aşa mare, dar între Fortuna de anul trecut şi cea de acum este o diferenţă semnificativă. Sunt mulţumit de progresul echipei, aş fi fost şi mai mulţumit dacă nu pierdeam acele două puncte la Piteşti. Dar am jucat pe un teren impracticabil, cu multe denivelări şi, probabil, sub dimensiunile admise de regulament. Jucători noştri sunt cu salariile la zi, primesc primele la timp, ceea ce a devenit un lux la nivelul eşaloanelor inferioare. Conştientizează aceste lucruri şi au răspuns satisfăcător", a declarat antrenorul Edi Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Din promovare în promovare

Tehnicianul Fortunei are planuri pe termen lung. El a precizat că a venit la Brazi pentru „provocare" şi a anunţat că obiectivul pentru sezonul viitor pe care l-a discutat cu elevii săi ar trebui să fie promovarea în prima ligă. „Nu veneam la Fortuna dacă ar fi fost pe primul loc şi ar fi avut un avans semnificativ. Mi-a plăcut provocarea. La finalul campionatului voi discuta cu conducerea obiectivul. Am avut o discuţie cu băieţii şi noi ne propunem să promovăm în prima ligă. Desigur, în cazul în care ne vom câştiga dreptul de a juca în liga secundă în sezonul viitor", a declarat antrenorul Fortunei.
Revenind la Liga a III-a, nemulţumirile celor de la Fortuna sunt îndreptăţite. „Ştim pe pielea noastră ce înseamnă să te antrenezi opt luni şi să joci patru. De aceea trebuie să evadăm din Liga a III-a, din amatorismul care caracterizează acest eşalon fotbalistic", a punctat preşedintele clubului, Virgil Munteanu.

Unirea vine joi

Partida dintre Fortuna Brazi şi Unirea Tărlungeni este programată vineri, de la ora 20.00, în nocturnă, pe stadionul Astra. Braşovenii vin la Ploieşti cu o zi înaintea partidei, pentru a scăpa de oboseala deplasării în ziua meciului. Aşa că întrebarea dacă Unirea chiar vrea să promoveze a căpătat răspunsul.

virgil munteanu conferintaMesaj în plic sigilat

Surpriza conferinţei de presă organizate ieri a fost iniţiativa preşedintelui Virgil Munteanu care a înmânat un plic ofiţerului de presă al clubului. „Acest plic conţine o singură afirmaţie. Vă rog să-l desfaceţi în prezenţa colegilor dumneavoastră la finalul meciului", a solicitat oficialul Fortunei.
Gestul în sine sugerează faptul că reprezentanţii Fortunei ar fi găsit dovada unor jocuri de culise prin care Unirea Tărlungeni ar fi sprijinită în lupta cu formaţia prahoveană pentru primul loc în serie.

Selecţie pentru şcoala de fotbal

În încheiere, preşedintele executiv Grigore Sichitiu a făcut un apel către părinţii puştilor pasionaţi de fotbal pentru a veni la şcoala Fortunei. Cei care intră în programul acesteia beneficiază de cazare, masă şi cursuri la liceul de la Nucet, acolo unde se află academia clubului prahovean. Cei interesaţi se pot prezenta la stadionul Chmia Brazi.

Back To Top