Categorie: Sport

melchiorreLupii au luat punctele cu Braşovul după acel 6-4 care cu greu va fi uitat, dar acum este timpul pentru a-şi canaliza toată energia pe următorul joc de campionat.

Duminică, de la ora 19.00, Petrolul joacă în deplasare la Concordia Chiajna. Vineri după-amiază, ploieştenii vor relua antrenamentele propriu-zise şi, o zi mai târziu, vor pleca la Mogoşoaia, acolo unde vor rămâne până duminică, înaintea meciului. Joi, lupii au efectuat şedinţa de recuperare, ocazie cu care antrenorul Cosmin Contra a dorit să facă o precizare. „Am ascultat un comentariu în care se spunea faptul că forma fizică bună a jucătorilor se datorează faptului că eu l-am adus la Petrolul pe Nacho Martinez. Vreau să precizez că preparatorul fizic al echipei este Giovanni Melchiorre, cel care lucrează la acest capitol cu jucătorii. Nacho Martinez ne ajută foarte mult cu fotbaliştii care sunt accidentaţi, ocupându-se de recuperarea lor", a spus tehnicianul petroliştilor.

Şi conducerea clubului Petrolul a făcut o precizare cu privire la gestul suporterilor de a părăsi peluza în solidaritate cu grupul „United", care a fost împiedicat de observatorul partidei să afişeze un banner cu un mesaj decent.

„Fotbal Club Petrolul Ploieşti îşi exprimă regretul pentru situaţia creată în timpul jocului cu FC Braşov, dar, în acelaşi timp, precizează ferm faptul că decizia interzicerii unuia dintre bannerele afişate de către un grup de suporteri nu aparţine clubului nostru. Oficialii FC Petrolul Ploieşti nu au fost înştiinţaţi sau consultaţi înainte ca forţele de ordine să intervină pentru ridicarea respectivului banner.

Procedura prin care mesajele pe care spectatorii doresc să le afişeze în timpul meciurilor din Liga I se supune unui regulament stabilit de către organizatorii competiţiei. La şedinţa tehnică de dinaintea fiecărei partide, reprezentanţii suporterilor înmânează oficialului delegat de către Liga Profesionistă de Fotbal, în speţă observatorului de joc, lista cu mesajele ce urmează a fi afişate pe stadion. Observatorul de joc este cel care decide dacă bannerele în cauză pot sau nu pot fi prezentate, clubul organizator neputând influenţa acest aspect.

FC Petrolul Ploieşti respectă dreptul la libera exprimare, respectă decizia suporterilor care au ales să protesteze prin părăsirea tribunelor stadionului „Ilie Oană", mulţumindu-le, în acelaşi timp, celor care au fost alături de echipa noastră până la finalul confruntării cu FC Braşov", se arată în comunicatul clubului ploieştean.

Back To Top