Categorie: Sport

stanescu cu timisoaraCampionii merg şi în finala de anul acesta a playoff-ului. Baschetbaliştii de la CSU Asesoft au câştigat joi şi meciul 4, scor 85-72 şi au încheiat seria cu CSM Oradea cu scorul general de 3-1.

Alb-albaştrii au ştiut să gestioneze şi meciul 4, după ce îl câştigaseră pe cel dinainte de o manieră categorică. Elevii lui Vladimir Arnautovic au jucat bine din punct de vedere tactic, reuşind să câştige primele trei sferturi cu 27-20, 21-13, respeciv 16-15. De altfel, CSM Oradea şi-a jucat ultimele şanse în repriza secundă. Ardelenii au avut o tresărire de orgoliu, iar, pe finalul meciului, reuşiseră să se apropie la doar 6 puncte.
S-a terminat 85-72 şi 3-1 la general pentru CSU Asesoft care merge din nou în finala campionatului naţional acolo unde va întâlni în premieră pe BC Mureş Târgu Mureş. De altfel, echipa antrenată de Vladimir Arnautovic se află pentru a zecea oară consecutiv în ultimul act al playoff-ului.
Finala cu BC Mureş va debuta în Ardeal, la finele săptămânii viitoare, pe 18 şi 19 mai. Meciurile 3 şi 4 se vor desfăşura la Brazi, pe 25 şi 26 mai.

Back To Top