Categorie: Sport

protest mures.jpg

Suporterii echipei BC Mureş Târgu Mureş vor să protesteze împotriva echipei ploieştene înaintea meciului 5. Conform totalbaschet.ro, ardelenii din tribune se vor echipa în tricouri negre şi vor sta cu spatele la teren în momentul în care campionii vor fi prezentaţi în sala de la Târgu Mureş. Aceştia au realizat şi un banner de protest (foto 1).

Răspunsul celor de Asesoft este de-a dreptul savuros. Iată ce a declarat preşedintele executiv al clubului, Ionuţ Georgescu:
asesoft ionut georgescu„Am văzut şi noi acea postare şi acea poză cu un băiat sau o fată emo, nu-mi dau seama. Ţin să precizez că nu ne poate afecta cu nimic. Pot să-i aducă, eventual şi pe Zorro şi Batman, că tot se îmbracă în negru şi să facă o coaliţie împotriva singurei echipe din România care se poate lăuda cu continuitate în performanţă. Îi va afecta probabil pe jucătorii de la BC Mureş, când îşi vor vedea suporterii îmbrăcaţi în negru ca la înmormântare. Dacă ei vor să facă din finală o înmormânare este treaba lor. Noi vrem să jucăm baschet, am demonstrat asta şi vom demonstra în continuare. Poate că acum, când au scos capul, aerul finalei este prea tare!"

Back To Top