Categorie: Sport

doroftei titi tudorCupa Leonard Doroftei organizată sâmbătă seară la City Mall Ploieşti a stabilit lotul pentru Campionatul European de Juniori. Antrenorul coordonator Titi Tudor a ales 11 tineri pugilişti, câte unul pentru fiecare categorie de greutate, care să reprezinte România la competiţia continentală.

Competiţia în sine a fost un succes, a concluzionat antrenorul Titi Tudor. Gala a beneficiat de un număr mare de spectactori, condiţiile de organizare au fost excelente. Iar meciurile, spectaculoase, din moment ce au reprezentat ultimul criteriu de selecţie pentru pentru Campionatele Europene care debutează pe data de 15 iunie.

Astfel, Titi Tudor a păstrat în lot următorii sportivi:
-46 kg: George Ceparu (CSM Călăraşi)
-48 kg: Sergiu Marin (CSM Sibiu)
-50 kg: Cristian Drăgan (Olimpia Bucureşti)
-52 kg: Marian Ruţă (CSM Râmnicu Vâlcea)
-54 kg: Robert Jitaru (CSM Brăila)
-57 kg: Ştefan Dobondi (CS Hunedoara)
-60 kg: Ştefan Calotă (CS Steaua Bucureşti)
-70 kg: Claudiu Păun (CS Steaua Bucureşti)
-75 kg: Ion Marin (CSM Călăraşi)
-+80 kg: Laurenţiu Bârneaţă (CSS 4 Bucureşti)

În cursul acestei săptămâni, Federaţia Română de Box va transmite către AIBA lista cu sportivii selecţionaţi, urmând ca forul internaţional să trimită confirmarea.
Campionatul European se va disputa în Ucraina sau Rusia, locaţia urmând a fi stabilită în scurt timp. Iniţial, se lansase şi varianta Olanda, însă, se pare că, până la urmă, aceasta a căzut. O hotărâre va fi luată după încheierea Europenelor pentru seniori care se desfăşoară în aceste zile la Minsk.

Back To Top