Categorie: Sport

contra vitessePetrolul se întoarce pe stadionul „Ilie Oană" cu o datorie morală. Lupii vor să-şi ia revanşa în faţa suporterilor după ce au terminat ultimele două meciuri din campionat la egalitate, 1-1 cu Pandurii şi 0-0 cu Braşov.

Ploieştenii dau piept, sâmbătă, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, echipă care tocmai a învins Pandurii în campionat. Tehnicianul Cosmin Contra a urmărit foarte atent parcursul moldovenilor şi şi-a luat măsuri pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută.
„Este un meci foarte important, împotriva unei echipe care s-a schimbat radical în această vară. Este o formaţie care a pus probleme celor de la Steaua şi care a bătut Pandurii. Este bine aşezată în teren şi poate fi periculoasă. Dar noi jucăm acasă, avem suporterii cu noi, avem o datorie morală faţă de ei", a punctat antrenorul Petrolului în cadrul unei conferinţe de presă organizate vineri.

Formule pentru echipa de start

Cosmin Contra are ceva didficultăţi în stabilirea primului unsprezece cu care va aborda meciul cu Ceahlăul. Grozav şi Hoban au venit obosiţi de la echipa naţională şi, cel mai probabil, vor fi menajaţi în perspectiva meciului cu Swansea, programat joi, în deplasare.
Totodată, accidentarea lui Vlăduţ Morar pare mai complicată. Tânărul jucător va fi supus unui examen amănunţit după ce a suferit o recidivă a problemelor musculare cu care s-a confruntat.
Dore nu poate evolua nici el. Atacantul a fost trimis la Varşovia să-şi rezolve problema cu viza de Marea Britanie, pentru a putea fi în lot la jocul tur cu Swansea.

Hamza este apt de joc

Programul lui Hamza Younes n-a avut de suferit după ce fotbalistul a fost agresat, pe plaja din Mamaia, de gărzile de corp ale lui Radu Mazăre.
„Hamza s-a antrenat normal. Problema pe care a avut-o el, la nivelul feţei, nu l-a deranjat la antrenamente şi s-a pregătit în regim normal. Noi toţi am încercat să-i ridicăm moralul şi cred că am reuşit. Trebuie să facă diferenţa între viaţa personală şi problema pe care a avut-o şi planul profesional", a precizat Cosmin Contra.

Refuzaţi de LPF

Oficialii Petrolului au încercat să amâne meciul din etapa a şasea, cu Astra, pentru a avea timp să pregătească returul cu Swansea. Ploieştenii s-au lovit însă de refuzul celor de la LPF. Fără nicio explicaţie. „Aşa ceva nu se practică în campionatele puternice, dar ne-am gândit că dacă Stelei i-a fost amânat un meci (n.r. Astra-Steaua), ni se va permite şi nouă. Am fost refuzaţi. De ce? Nu ni s-a spus", a declarat antrenorul Petrolului.

Partida dintre Petrolul şi Ceahlăul Piatra Neamţ este programată sâmbătă, de la ora 19.30 şi va fi transmisă în direct la Dolcesport.

Back To Top