Categorie: Sport

hamza batutSuporterii Petrolului au hotărât să facă o petiţie online pentru a strânge semnături în scopul atreagerii atenţiei autorităţilor cu privire la agresiunea la care a fost supus jucătorul Hamza Younes, de către gărzile de corp al primarului Radu Mazăre.

„Ne manifestăm interesul şi solicităm autorităţilor române să acorde atenţie maximă acţiunii suporterilor petrolişti în cazul molestării lui Younes Hamza de către oamenii numitului Radu Mazăre. Cazul este descris la adresa http://www.doarpetrolul.ro/index.php/201308121623/scrisoare-deschisa-in-legatura-cu-agresiunea-asupra-lui-hamza.

Considerăm că într-un stat de drept este inacceptabilă agresiunea fizică sau încurajarea acesteia şi este cu atât mai grav când fapta este săvârşită de o persoană publică, politician important în principalul partid de guvernare şi ales în urma votului popular. Prin urmare acţiunea justiţiei trebuie realizată cu celeritate, iar în cazul dovedirii acuzaţiilor măsurile punitive să fie aplicate imediat. Este firesc ca aceasta să fie atitudinea întregii clase politice, inclusiv a partidului din care face parte agresorul incriminat. Orice tergiversare va dăuna profund statului României ca ţară civilizată", se arată în motivaţia petiţiei online.

Cei care doresc să semneze petiţie trebuie să acceseze site-ul www.petitieonline.com. Pe pagina start, intraţi la „cele mai recente petiţii". Acolo veţi găsi petiţia intitulată „susţinere acţiune suporteri petrolişti în cazul Hamza-Mazăre". Petiţia strânsese joi, în jurul orei 17.00, aproape 570 de semnături.

Back To Top