Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

simona gogarlaAntrenoarei Simona Gogârlă îi expirase contractul la finalul sezonului, în luna mai, după ultimul meci din campionat. De atunci şi până în acest moment, conform unei înţelegeri cu conducerea CSM, au fost făcute acte adiţionale aferente fiecărei luni, conform cărora fosta internaţională era plătită dublu faţă de suma pe care o primise, lunar, pentru vechiul contract.
Totul mers bine până vineri, când Simona a refuzat să semneze pentru următoarea lună, dorind încheierea unui contract pe o perioadă mai lungă de timp.

CSM Ploieşti optase pentru această modalitate de angajament pentru a evita situaţia în care clubul a fost după demiterea lui Gigi Ionescu. În acest moment, fostul antrenor se află în proces cu CSM, pentru banii pe care îi mai avea de încasat până la expirarea contractului.
De asemenea, în opinia directorului Augustin Iancu, măsura era şi una de protejare a bugetului, în caz că echipa n-ar fi avut rezultate, dat fiind faptul că Simonei i se dublase salariul. De aici, poate, vine opinia formulată de Gogârlă, cum că nu ar mai intra în planurile clubului deoarece ar fi fost depăşit bugetul.

„În luna mai, după ce terminase contractul, am procedat la semnarea acestor acte adiţionale, în fapt contracte pe perioadă determinată, conform cărora Simona Gogârlă avea un salariu dublu faţă cel pe care l-a avut în sezonul trecut. Totul a mers bine cu actele din lunile iunie, iulie şi august, iar acum am fost surprinşi să aflăm că nu vrea să mai semneze în continuare. Această modalitate este, dacă vreţi, o formă de protecţie pentru CSM, pentru a evita eventuale procese. Ţin să precizez că toate drepturile salariale au fost virate la timp, cu nicio zi de întârziere, noi am respectat toate condiţiile. Nu ne-am gândit nicio clipă să renunţăm la Simona Gogârlă, ea este cea care nu mai doreşte să semneze, aşa cum, foarte bine, a făcut-o şi până acum. Este iniţiativa ei, nu a noastră", a declarat, pentru APH, directorul Clubului Sportiv Municipal, Augustin Iancu.

Nu şi-a asumat obiectivul

Conducerea CSM Ploieşti discutase cu Simona Gogârlă despre obiectivul pentru sezonul viitor, respectiv locul 6 în Liga Naţională. Antrenoarea nu şi-a asumat această sarcină. Probleme au fost şi la campania de achiziţii, în sensul în care Simona a solicitat transferul unor jucătoare de la fosta Olchim, pentru salariile cărora CSM Ploieşti nu dispunea de resurse financiare.

Mircea Anton asigură interimatul

Directorul tehnic Mircea Anton se va ocupa în continuare de pregătirea echipei, până la numirea unui nou antrenor şi-şi va păstra funcţia şi după aceea. „Este normal să fie aşa. Domnul Anton cunoaşte cel mai bine echipa. Indiferent cine va veni, nu are cum să le cunoască mai bine pe fete decât dânsul", a precizat Augustin Iancu.

Reacţii din lot

În momentul în care Simona Gogârlă a comunicat lotului că nu se va mai ocupa de pregătire, au fost câteva jucătoare care i-au transmis că vor renunţa şi ele în acest context. Însă, la şedinţa pe care conducerea CSM a convocat-o după aceea, reacţia a fost unanimă: toată lumea merge mai departe. Potrivit lui Augustin Iancu, CSM Ploieşti este singura echipă din Liga Naţională cu salariile plătite la zi.

Back To Top