Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

bokila terekJeremy Bokila a semnat cu Terek Groznîi. Este jucătorul formaţiei cecene, după ce a dat probe la vreo opt echipe, toate din Vest, din Anglia, din Franţa şi Germania, şi s-a mai aflat în vizorul a cel puţin tot atâtea după ce Petrolul l-a făcut mare.

Nu Zulte l-a făcut ceea ce este acum, ci Petrolul, care le-a crescut cota fantastic şi altor jucători, precum Guilherme, Alcenat, Boudjemaa, Hamza, Mustivar, Sauvadet, etc, etc.
După tot ceea ce s-a întâmplat, nu este cazul ca suporterilor petrolişti să le pară rău că a plecat Bokila. Şi, mai ales, să nu le pară rău pentru el, că, în loc să joace prin Premier League sau Bundesliga, a ajuns în Cecenia.
Pentru jucători ca Bokila, fosta republică sovietică ce pluteşte pe o mare de petrol reprezintă paradisul. Oriunde este bine, atât timp cât este plătit regeşte. La Terek e şi mai bine, pentru că, cel mai probabil, se va impune uşor ca titular. Ceea ce nu s-a întâmplat, de exemplu, la Petrolul.
Tricoul pe care numele său este scris cu caractere chirilice i se potriveşte de minune.
Grozav n-a pozat încă în aceeaşi postură. ГPOЗAB, adică.
Ceva mă face să cred că nu-i stă bine deloc.

"Grozav şi Bokila au semnat cu Terek. Aveam nevoie de întăriri în atac, în primele şapte etape am marcat doar trei goluri. Alegerea noastră pentru cei doi nu este una întâmplătoare. Ambii jucători au evoluat la un nivel înalt în România. Sezonul trecut Bokila a marcat 23 de goluri, iar Grozav 9. În acest sezon al Europa League, Grozav a marcat 6 goluri în 5 meciuri. Cred că transferurile vor aduce un plus echipei. Mă bucur că cei doi au ales să vină aici în detrimentul altor echipe" - Magomed Daudov, preşedintele clubului Terek Groznîi.

Back To Top