Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

magazin petrolul 1Luni seară, Petrolul a inaugurat noul magazin oficial, amplasat la Peluza I, sub sectorul în care stă, la meciuri, galeria lupilor.

În scurt timp după ce accesul suporterilor a fost permis în incinta magazinul, spaţiul s-a dovedit a fi neîncăpător, zeci de fani luând cu asalt rafturile pe care erau aşezate echipamente originale de joc, încălţări de sport de firmă, steaguri şi fulare, geci de iarnă cu emblema Petrolului, dar şi pahare, scrumiere, umbrele şi câte şi mai câte, toate având, desigur, sigla celei mai iubite echipe din Prahova.
Preţul unui tricou original al Petrolului este 149,90 de lei, iar un şort, piesă a echipementului original, costă 129.90 lei. Preţul unei umbrele galbene este 29,90 lei, iar un pahar poate fi cumpărat cu aproape 9 lei, în timp ce o pereche de ghete de fotbal „profi" Puma costă aproape 600 de lei.
Suporteri de toate vârstele, de la bătrâni, până la copii (care beneficiază de o ofertă destul de diversificată) şi-au putut alege articolele dorite pe care să le etaleze, cu mândrie, de fiecare dată când ies din casă. Pentru că a fi petrolist este, într-adevăr, un lucru de care poţi fi mândru.

La acţiune au participat, desigur, şi reprezentanţi ai clubului, în frunte cu directorul general Andi Crângu. Dintre fotbaliştii Petrolului au venit Romario, Guilherme, dar şi căpitanul Laurenţiu Marinescu.

La fel ca şi cei doi brazilieni, cel mai bun mijlocaş al lupilor s-a fotografiat cu fanii, a dat autografe, dar şi declaraţii pentru jurnaliştii prezenţi şi ei la acţiunea clubului petrolist.
„Mă bucur mult că avem acest nou magazin. Aveam nevoie de el, pentru că suporterii noştri sunt foarte activi, vin să ne vadă meci de meci şi poartă cu mândrie culorile clubului nostru. Sperăm ca, prin rezultatele noastre să-i facem fericiţi, să reuşim să obţinem rezultate şi mai bune. Eu sunt mai bine, fac recuperarea şi sper ca, într-o lună, o lună şi jumătate să pot juca din nou", a declarat Laurenţiu Marinescu.
Mijlocaşul Petrolul a suferit o operaţie la ligamentele încrucişate, după o accidentare suferită la meciul cu Concordia Chiajna, în returul sezonului trecut.

Back To Top