Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Sport

costica moldoveanuUnul dintre cei mai importanţi jucători din generaţia de aur a Petrolului, cel care a marcat contra lui Liverpool în acea victorie istorică din 1966, câştigător al Cupei României, în anul 1963, şi deţinător al unui titlu de campion cu Petrolul, Costică Moldoveanu nu mai este printre noi.

Ca jucător, Constantin Moldoveanu a mai evoluat pentru Politehnica Iaşi, Sportul Studenţesc şi Progresul Bucureşti, iar ca antrenor s-a aflat pe banca grupărilor Petrolul Ploieşti, Prahova Ploieşti, Metalul Plopeni, Steaua Mizil, Politehnica Iaşi, Gloria Buzău sau Flacăra Moreni, conducând, totodată, Centrele de Copii şi Juniori ale cluburilor Petrolul Ploieşti, Petrolul 95 Ploieşti şi CSM Ploieşti. A bifat o selecţie în prima reprezentativă, în partida dintre Uruguay şi România, desfăşurată pe 4 ianuarie 1967.

Fostul jucător al Petrolului a decedat marţi dimineaţă, la vârsta de 69 de ani, pe patul de spital. Acesta fusese diagnosticat, în urmă cu ceva timp, ca suferind de hepatita C.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Back To Top