Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

ceasca cu ceaiDeși adesea suntem tentați să luăm repede o pastilă cu efect analgetic. Ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a lua această decizie - orice pastilă are efecte adverse și efectul, uneori, nu durează prea mult.
Menta este indicată în perioadele de suprasolicitare intelectuală și fizică. Puteți consuma mentă proaspătă în limonadă, apa cu lămâie prezentând numeroase beneficii asupra organismului: crește imunitatea, este tonic cerebral, aduce un important aport de vitamina C și are efect energizant.
Ceaiul de mentă este de asemenea recomandat în perioadele de suprasolicitare. Se pot utiliza și uleiurile volatile de mentă: picurați în timpul băii câteva picături de ulei esențial de mentă sau masați tâmplele ușor cu ulei esențial de mentă diluat (o picătură la o linguriță de apă caldă).

Mușețelul este indicat atunci când durerile de cap sunt provocate de infecții, răceală, scăderea imunității, afecțiuni dentare etc. Ceaiul de mușețel prezintă puternice efecte antibacteriene, antiinflamatorii și analgetice. Puteți consuma o cană de ceai dimineața și seara, după masă.

Teiul alungă stresul, relaxează și conferă o stare de bine. Stresul este astăzi considerat ca fiind principalul factor declanșator al bolilor, fiind incriminat în producerea a peste 90% din afecțiunile cu care populația se confruntă în zilele noastre. Stresul scade imunitatea, secătuiește organismul de energie și nutrienți, accelerează procesele de îmbătrânire și degradează metabolismul. Teiul activează mecanismele antistres, atât fizice, cât și psihice. Este indicat ca la două zile, seara, înainte de culcare, să beți o cană de ceai de tei și sunătoare.

Măceșele au efect tonic și reglator asupra vaselor de sânge, fiind indicate atât în caz de tensiune mare (hipertensiune), cât și în caz de tensiune mică (hipotensiune). Măceșele pot fi consumate în stare proaspătă, coapte, eliminând sâmburii, sau pot fi mărunțite și fierte un minut. Ceaiul de măceșe conține o cantitate mult mai mică de vitamina C și antioxidanți comparativ cu măceșele proaspete.
Măceșele sunt de asemenea bogate în betacaroten, având efecte benefice asupra ochilor.
Vinul de măceșe este deosebit de gustos, iar o ceașcă de vin de măceșe în fiecare seară timp de două săptămâni are efectele unui medicament pentru stomac și sistemul cardiovascular.

Lavanda este cunoscută în medicina naturistă ca avnd efecte puternice asupra stării psihice și nu numai. Este indicat să folosiți lavandă în perioadele de suprasolicitare, atunci când obișnuiți să adormiți târziu în noapte sau în perioadele stresante.
Lavanda este un bun tonic cerebral, are efecte energizante, combate depresia și durerile de cap. De asemenea lavanda prezintă în general efecte analgetice și de calmare.
Puteți folosi ulei esențial de lavandă în lampa de aromaterapie, în apa băii sau puteți folosi ulei de masaj cu extracte naturale de lavandă. Se masează zonele dureroase ale corpului, dar și tâmplele și zona cefei în cazul durerilor de cap.

sursa: kudika.ro

Back To Top