Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

Ouăle sunt considerate de către nutriționiști un superaliment și posibil cel mai delicios fel în care organismul poate primit ou crudnutrienți, proteine și toată gama vitaminelor B. În ciuda controverselor existente, experții sunt de acord în privința unui lucru: o dietă sănătoasă include ouăle de găină.
Un mic dejun la care se consumă doar ouă, comparat cu unul în care se consumă cereale cu lapte sau cu lipsa micului dejun, ajută la prevenirea poftelor de dulce și de mâncăruri grase pe tot parcursul zilei.

Gălbenușul de ou reprezintă una dintre cele mai bogate surse alimentare în complexul de vitamine B și în special a colinei, care e asociată cu funcțiile neurologice bune și reducerea inflamațiilor. Există voci care susțin că, atunci când e consumată în timpul sarcinii, ajută la dezvoltarea fetală a creierului.

Oul primește calificativ maxim în ceea ce privește proteinele conținute - toate pot fi absorbite și folosite de organism.

Când e vorba de măsurarea calității unui ou, vârsta găinii e cea care contează. Potrivit studiilor, găinile tinere, de 28 de săptămâni și cele bătrâne, de 97 de săptămâni, pot produce ouă cu gălbenuș mai mare decât găinile de vârstă mijlocie. În consecinţă autorii studiului sfătuiesc producătorii să folosească pentru comercializare ouăle găinilor tinere și foarte bătrâne, iar ouăle găinilor de vârstă medie să fie folosite în industria alimentară.

Culoarea pală a gălbenușului sau cea puternică nu are legătură directă cu sănătatea oului, ci mai degrabă cu dieta găinii: găinile crescute în ferme în care sunt lăsate libere au o dietă mai variată, cu multă iarbă, care le face să producă ouă cu gălbenuș de o culoare mai intensă.

Ouăle mai vechi au, atunci când le spargi, un albuș transparent, în timp ce albușul de la ouăle proaspete are un aspect opac, lăptos.

Indiferent dacă e albă, maro sau cu picățele, culoarea cojii nu oferă indicii despre sănătatea găinii sau a oului ci doar despre penajul găinilor și, eventual, rasa lor.

Cu toate că reglementările internaționale de sănătate și alimentație susțin că ouăle trebuie să fie vândute timp de o lună de la ambalarea lor, care se poate face timp de 30 de zile după ce au fost ouate, durata de viața a ouălor e mai mare decât am crede. Conform Departamentului Agriculturii american (USDA), ouăle ar putea fi bune pentru consum și la 3 până la 5 săptămâni de la data expirării și, punând la socoteală și ambalarea și comercializarea, ouăle ar putea fi bune timp de aproximativ 3 luni, ținute în condiții recomandate.

Sursa - http://www.shape.com

Back To Top