Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

SkinnyJeansDayBlugii skinny s-au născut undeva prin anii '80, o dată cu izbucnirea tendinţelor rock. Nebunia blugilor a acaparat în acea perioadă întreg mapamondul şi două croieli erau parte din modă: ori pană, ori foarte strâmţi, iar nuanţa foarte decolorată. În România au început sa fie la modă abia în anii '90, o dată cu mania Depeche Mode, erau purtaţi mai ales în nuanţe de negru de către rockeri, cu denumirea de blugi stretch dar şi foarte decoloraţi.
Astăzi, blugii skinny sunt primii în topul celor mai purtate modele de jeans de câteva sezoane, şi nu par să dispară foarte curând din peisaj. Se poartă în cele mai diverse nuanţe şi, mai nou, croiala lor permite oricui să construiască ţinute originale cu ajutorul lor.

Nu trebuie să faci o tragedie din faptul că eşti mai micuţă de inaltime, doar s-au inventat tocurile! Pentru că eşti mignonă, silueta ta se va împăca de minune cu blugii skinny. Prima regulă şi cea mai importantă: poartă-i întotdeauna cu tocuri, însă cu un pantof care să nu contrasteze cu delicateţea piciorului. Poţi purta şi blugi skinny care să descopere glezna. Iar dacă vrei neapărat să porţi pantofi fără toc, alege un model de blugi cu talie înaltă.

Skinny-JeansDacă eşti înaltă şi slabă, cu o asemenea siluetă ori esti foarte fericită, ori eşti model. Singura ta problemă când porţi blugi skinny ar putea să se refere la faptul că ai picioarele mult prea subţiri. Este indicat să alegi blugi skinny în nuanţe mai deschise, chiar pastelate. Evită jeansii în nuanţe de negru sau indigo închis - subţiază şi mai mult piciorul. Dacă totuşi alegi să porţi nuanţe mai închise, atrage atenţia cu un top opus în nuanţă.

Dacă ai şolduri late, problema ta principală când porţi blugi skinny este contrastul dintre linia picioarelor, foarte subţire, evidenţiată de croiala blugilor şi bazinul mult prea lat. Trebuie să încerci să acoperi zona şoldurilor cu un cardigan, un pulover, o cămaşă, un sacou. Şi mai bine este să alegi să porţi bluze-rochii cu jeanşii skinny.

Poţi să fii şi scundă dar şi înaltă şi totuşi să te confrunţi cu această problemă: picioare scurte. Scopul tău este să lungeşti vizual picioarele, în special cu ajutorul jocurilor cromatice. Topul purtat trebuie să continue, în culoare, linia blugilor. O altă variantă, şi mai eficientă este să alegi blugi cu talie înaltă. Iar blugii până la gleznă sau cei trei sferturi sunt interzisi cu desăvârşire, în schimb sunt obligatorii tocurile.

Gleznele groase sunt una dintre cele mai mici probleme când vorbim despre blugii skinny, pentru că este o problemă care are soluţii foarte simple: nu trebuie să porţi blugi până la gleznă - ea trebuie să fie acoperită sau trebuie să alegi modele de blugi skinny mai largi în zona gleznei.

Fie ca eşti mai plinuţă, sau ai o greutate normală, există moment dese când îţi doreşti să ascunzi burtica. Blugii skinny cu talie înaltă sunt cei recomandaţi pentru această problemă, pe care îi porţi purta şi cu un top strâmt. Iar dacă vrei să ascunzi pe deplin burtica, alege o bluză baby-doll, care aduce atenţia vizuală spre partea cea mai subţire a taliei tale.

black skinny jeansDacă ai coapsele groase există trei soluţii. Prima este să porţi o bluză-rochie care să acopere copasele şi să evidenţieze linia taliei. Cea de-a doua este să porţi blugi skinny în nuanţe cât mai închise, care să subţieze vizual linia coapselor. Iar cea de-a treia soluţie este să evidenţiezi cea mai subţire parte a siluetei tale, să atragi atenţia de la problema coapselor.

Poartă blugii skinny mai ales în sezonul rece cu cizme lungi. Acestea au un efect uimitor asupra siluetei, de alugire!

Sursa: Divahair.ro

Back To Top