Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

super-momÎn zilele noastre nu mai este suficient să fii mamă, ci trebuie să fii supermamă. Supermamele trebuie să rezolve probleme legate de familie, muncă și relații fără a da semne de eșec în vreun segment. Este o lume mereu agitată, cu întreruperi constante și cu priorități greu de stabilit. Lucruri importante trebuie rezolvate peste tot, deși timpul este limitat și resursele la fel.
Soții adesea nu înțeleg toate provocările cu care se confruntă o mamă care încearcă să aibă și o carieră în paralel cu creșterea copiilor și nu reprezintă întotdeauna un sprijin pentru ele. Ele în schimb se confruntă cu epuizarea, cu șefi și colegi dificili și cu grija constantă în privința copiilor lăsați la gradiniță sau în grija unei persoane străine toată ziua.
Din ce în ce mai des, vedem mame care suferă de boala grea și extenuantă a perfecționismului. Ajungi să crezi că a face totul bine înseamnă să te neglijezi pentru a reuși să termini toate sarcinile perfect. Rezultatul? Te expui riscului de a ajunge la boli legate de oboseală și epuizare, depresie și problem de cuplu.

Iata ce recomandă specialiștii mămicilor perfecționiste extrem de ocupate.

Renunță la idealul de supermamă - Trebuie să ne iubim în primul rând noi și să ne îngrijim la fel cum o facem pentru cei dragi. Repetă-ți cât de des e nevoie, chiar zilnic, că nimeni și nimic nu este perfect și că este sănătos să renunți la acest ideal.

Vezi unde este dezechilibrul - Ia o foaie de hârtie și fă o listă cu toate elementele care necesită atenția și efortul tău și ordonează-le după durată, cât timp aloci fiecăruia. Timpul dedicat ție se regăsește măcar undeva în această listă? Când vei vedea cifrele – durata în minute/ore – vei realiza unde este dezechilibrul.
Încearcă să faci lista cât mai scurtă și mai proporțională și să adaugi elemente referitoare strict la persoana ta. O să îți ordonezi prioritățile și o să îți ajungă timpul astfel încât să te îngrijești și de relația de cuplu: vei reuși să te bucuri cu adevărat în calm și liniște de momentele în care vei fi cu partenerul și cu copilul tău.

Reevaluează ideea de echilibru - Cum poți să reușești să ai toate rolurile necesare pentru toată lumea? Mamă, colegă, soție etc. Răspunsul îl regăsești în conceptul de „echilibru". Trebuie să îți schimbi standardele pe care ți le-ai impus pentru a fi o mamă bună și să ai o privire mai realistă legat de acest aspect. Poate părea un lucru complicat să îți schimbi modul de gândire și comportamentul și să fii mai îngăduitoare cu tine. Faptul că ești obișnuită cu un anumit stil de viață și cu o anumită gândire nu înseamnă că sunt cele corecte sau potrivite. Trebuie să găsești o cale de a echilibra toate aspectele vieții tale, inclusiv grija pentru persoana ta.

Nu mai accepta o viață extenuantă - Există un concept folosit pentru a evita suprasolicitarea profesională și este aplicabil și în situația de față. Se numește „Ciclul îngrijirii" și are la bază determinarea de a reuși să împaci și să echilibrezi toate nevoile: psihologice, fizice, sociale, intelectuale, sexuale.
Toate mamele, oricat de ocupate ar fi, trebuie să își facă timp pentru sport, pentru mesele sănătoase, pentru legarea de prietenii și renunțarea la relații care mai mult consumă sau aduc energii negative, de asemnea se impune timp pentru toate lucrurile care ne aduc împliniri și fericire.

Reconectarea cu partenerul - Pentru acest scop, specialiștii ne sfătuiesc să organizăm seri speciale în doi. Cine la lumina lumânării, weekenduri romantice și alte programe asemănătoare, sunt recomandate în acest sens. Aceasta sugestie include implicit sfatul de a rezerva timp special pentru a discuta cu partenerul, pentru a-l înțelege, pentru a va reconecta la nivel psihologic.

Sursa: sfatulparintilor.com

Back To Top