Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Timp liber

RAGAMUFFINRagamuffin este o rasa de pisici domestice cu o fire prietenoasă. Sunt ideale în familiile cu copii, în care mai există și alte animale de companie - pentru că nu le place singuratatea.

Originea rasei de pisici Ragamuffin este una misterioasă. Faptele concrete, însă, o plasează în strânsă legătură cu originea rasei Ragdoll. Astfel, cea din urma rasă a luat naștere în anii 1960 când Ann Baker, o crescătoare de pisici persane, s-a împrietenit cu un vecin care avea în grijă mai multe pisicuțe sălbatice. Una dintre acestea, pe nume Josephine, a fost lovită de o mașină și, după ce și-a revenit, a dat naștere unor pisoi cu un temperament mult diferit de acela al felinelor sălbatice: nou-născuții s-au dovedit a fi foarte prietenoși și blânzi.

Ann Baker s-a îndrăgostit de acești pisoi și de personalitatea lor jucăușă și a început să îi împerecheze pentru a le păstra trăsăturile de temperament. Din aceste pisici s-a dezvoltat rasa Ragdoll și, mai târziu, în anul 1994, rasa Ragamuffin, în urma deciziei unor crescători de a se separa de IRCA (International Ragdoll Cat Association), condusă de Ann Baker, și regulile sale tot mai restrictive în ceea ce privește împerecherea exemplarelor de Ragdoll. Ragamuffin rămâne, în continuare, o rasă foarte apropiată de Ragdoll, iar pisica Josephine este considerată strămoașa amândurora.

Prima asociație felină care a acceptat rasa Ragamuffin în concursurile de specialitate a fost United Feline Organization (UFO) și, deși există în continuare asociații care nu recunosc rasa (din cauza înrudirii sale foarte apropiate cu Ragdoll), Ragamuffin a reușit să fie acceptată de American Cat Fanciers Association (ACFA). În anul 2003, rasa a fost acceptată în mod oficial și de Cat Fanciers' Association (CFA).

Aspectul exterior al pisicilor din rasa Ragamuffin poate să varieze, exemplarele fiind disponibile într-o bogăție de culori, în diferite combinații. Ragamuffin este inclusă în clasa pisicilor cu păr semilung. Blana felinelor Ragamuffin este deasă, cu textură moale, similara celei de iepure. De regulă, este mai scurtă în zona stomacului și mai stufoasă în jurul gâtului.
Pisicile Ragamuffin sunt de statura mare. Femelele pot avea o greutate cuprinsă între circa 4,5 kg și 7 kg, în timp ce masculii, mai masivi, pot cântări între 7 kg și 10 kg. Felinele Ragamuffin au o structură osoasă puternică și au nevoie de circa 4-5 ani pentru a atinge maturitatea.

ragamuffin 6 weeksPisicile Ragamuffin sunt docile și foarte afectuoase. Adoră să fie ținute în brațe și mângaiate și au nevoie să se bucure în permanență de atenția oamenilor din jurul lor. Obișnuiesc să își aștepte stăpânii la ușă când aceștia se întorc acasă și să îi urmeze peste tot. Deși nu sunt neapărat firi energice, pisicile Ragamuffin iubesc să se joace și se adaptează voioșiei copiilor, cu care se înțeleg excelent.
Felinele Ragamuffin sunt, prin definiție, pisicuțe de familie, care preferă compania celorlalți în detrimentul singurătății. Comportamentul lor este similar adesea celui unui câine - sunt iubitoare, ascultătoare și loiale. Se înțeleg foarte bine cu toți membrii familiei, inclusiv cu copiii și cu alte animale de companie. Dau dovadă de o răbdare exemplară în relația cu copiii pe care îi pot însoți, de altfel, și la plimbările în exterior, în cărucior, spre exemplu.

În general, se adaptează oricărui mediu de trai, cu condiția să se bucure în permanență de afecțiunea și atenția stăpânilor săi.
Sursa: www.animale.ro

Back To Top