Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

interviu de angajare dezastruÎn disperarea de a-şi găsi un job, românii au început să scrie vrute şi nevrute în CV-uri. Exagerări, minciuni sau aberaţii, CV-urile candidaţilor pentru un job nu sunt scutite de PERLE.

CV-ul reprezintă primul pas spre angajare şi ar trebui să fie elaborat corect şi coerent. Cu toate acestea, angajatorii găsesc în ele numeroase motive de amuzament.

- „Reprezint un angajat, încărcat de idei, ce pune pasiune în activitatea curentă şi sociabil. Defecte cu siguranţă sînt, dar, pe care nu le-am conştientizat vreodată".
- „Cum te vezi peste 5 ani? Este o perioadă prea mare de timp, dar bănuiesc că se va realiza ceea ce doresc - pensiune cu 15/20 camere 10 locurii de parcare şi cu o ocupare de 75 – 80 % din turişti care voi dori să-i aduc din – CANADA"
- „Abilităţi: Talent artistic, expresivitate poetică, comunicativitate social-culturală, caracter oratoric avansat".
- „Cu cât mă plătiţi mai bine, cu atât muncesc mai mult, promit".
- „Vin la interviu doar dacă mă plătiţi, timpul meu e preţios".
- „Aptitudini: ştiu pe calculator şi sunt serios".
- „Sunt o persoană foarte loială firmei la care lucrez, vă rog să nu le spuneţi despre CV-ul meu".
-„Obiectiv: Vreau să lucrez party time ca inspector resurse umane".
- „Motivaţia este binevenită începînd cu condiţiile de lucru, trecând prin colegialitate şi terminând cu stresul".
- „Prestaţia mea, în cadrul companiei, este diversificată, presărată, pe alocuri cu soluţionări la diverse probleme ce apar şi finalităţi ale activităţilor".
- „Hmm... întotdeauna vreau mai mult de la mine... aşa că o realizare mare nu cred că am avut până acum... însă mai este timp...".
- „Cum te-ar caracteriza ultimul tău şef? Subaltern incomod".
- „Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? Am devenit inginer. Fără prea multă experienţă, dar totuşi, e vorba de un titlu".
- „Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? Posed Permis conducere categoria B din 08.01.2007 fără să fi fost vreodată suspendat".
- „Care este cea mai mare realizare a ta de până acum? SUNT CÎTEVA, LA UN EVENTUAL INTERVIU LE VOI ENUMERA, UNELE SUNT PREMIERE ÎN ROMÂNIA".
- „Cum te-ar caracteriza ultimul tău şef? O minte sclipitoare, un caracter surprinzător".
- „Ce te motivează să fii performant? Vreau să difer de tot şi toată cultura ROMÂNEASCĂ".
- „Care ar fi jobul tău ideal? Să am colegii şi superiorii de valoare".

Sursa: romaniatv.net, foto: antena3.ro

Back To Top