Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

craciunÎn zona pietonală din centrul civic vor fi montate 26 de căsuţe unde se vor comercializa cadouri de Crăciun şi produse tradiţionale de Crăciun, vin fiert, mere coapte, castane prăjite, etc.

În zona Târgului de Crăciun va fi amplasată o scenă unde în fiecare seară, începând cu ora 17.00, va exista un program artistic: concerte de colinde ale elevilor din şcolile şi liceele din Ploieşti, coruri de copii de la Casa de Cultură IL Caragiale şi ansambluri artistice de la Palatul Copiilor, spectacole de teatru pentru copii, momente muzicale susţinute de artiştii Teatrului Toma Caragiu, ai Filarmonicii Paul Constantinescu şi ai Casei de Cultură IL Caragiale.

Deschiderea oficiala a Târgului de Crăciun va avea loc vineri, 29 noiembrie 2013, la ora 17.00 şi va fi marcată printr-un program artistic susţinut elevi ai Liceului de Artă „Carmen Sylva", elevi de la Liceul Virgil Madgearu, ansamblul de la Corlăteşti, ansamblul de dansuri de la Palatul Copiilor. Seara se va încheia cu un recital susţinut de Romeo Zaharia şi de cel mai îndrăgit interpret de colinde, Fuego.

O noutate în acest an o constituie „Atelierele lui Moș Crăciun", o inițiativă prin care dorim ca micuții să învețe cum se realizează felicitările sau decoraţiunile de Crăciun. Ei vor fi asistaţi de artişti plastici în foaierul Teatrului Toma Caragiu, în perioada 9-17 decembrie 2013, între orele 9.30-11.30.

Ca în fiecare an, un moment important pentru cei mici este aprinderea iluminatului de sărbători şi venirea lui Moş Nicolae. Acest moment va avea loc în seara de 5 decembrie 2013 cu începere de la ora 17.00. Seara va fi presărată cu concerte de colinde, dar şi cu un recital susţinut de Cezar Oatu – The Voice. După aprinderea luminilor de sărbători, cei mici vor putea urmări un spectacol de teatru pentru copii şi apoi vor primi cadouri din partea lui Moş Nicolae.

Seara de 24 decembrie va fi o seară Magică de Crăciun, iar cei prezenţi la Târgul de Crăciun vor putea asculta un concert de colinde.

Târgul de Crăciun va fi deschis până pe 29 decembrie 2013.

Back To Top