Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Culorile bogate ale pietrelor preţioase, elementele decorative metalice, accentele cromatice pline de dramatism sau dimpotrivă, cele suave, de inspiraţie rustică sunt doar câteva dintre principalele tendinţe de decorare şi amenajare a casei în 2014.

În domeniul amenajărilor interioare, anul 2014 se anunţă a fi unul plin de culoare, designerii sugerând că este momentul prielnic să renunţăm la banalul alb şi la plictisitorul bej, pe care le putem înlocui cu nuanţe vii, intense şi pline de personalitate. Specialiştii în decoraţiuni şi amenajari interioare au trasat deja o listă cu tendinţele anului 2014 în materie de design, cu ajutorul căreia poţi aduce modificări casei tale, pentru a avea o locuinţă modernă şi plină de stil.

living movCuloarea anului 2014
Din lista de tendinţe ale anului 2014 în domeniul amenajărilor interioare nu putea lipsi culoarea vedetă – Orhideea Radianta. Desigur că intensitatea acesteia nu ne va permite să o folosim pe scară largă, ci doar în calitate de accente cromatice: un perete, un covor sau o canapea din living, setul de lenjerie sau cuvertura patului din dormitor, faţa de masă, perdelele sau husele scaunelor din bucătărie etc. Trebuie să ştii că intensitatea rozului purpuriu va aduce casei o notă exotică şi un aer vesel, modern şi jucăuş.

Pereţii albi devin istorie
Ştim cu toţii că albul este extrem de uşor de asortat, având şi capacitatea de a mări vizual orice spaţiu. Din acest motiv albul este ales adesea pentru zugrăvirea pereţilor interiori, mai ales în casele şi apartamentele mici. Specialiştii în amenăjări interioare spun că in 2014 este momentul să uităm de alb, înlocuindu-l cu nuanţe pline de dramatism: gri închis, bleumarin, tonuri bogate de ciocolatiu şi chiar negru. În încăperile mici vom zugrăvi în nuanţe închise un singur perete, evitând astfel micşorarea vizuală spaţiului. O soluţie vizuală ceva mai blândă, este aplicarea unui tapet decorativ de culoare închisă cu imprimeu supradimensionat de culoare deschisă care va îmbrăca frumos peretele, adăugându-i dramatismul cerut de tendinţe.

negruLocuinţe urbane de mici dimensiuni
Chiar dacă mulţi dintre noi visăm la o casă mare, spaţioasă, în care fiecare membru al familiei să beneficieze de o cameră proprie, unde se poate relaxa după o zi de muncă şi o curte generoasă, unde pot creşte şi alerga în voie cei mici, există tot mai multe semnale care indică tendinţa tinerilor de a se orienta către locuinţe de mici dimensiuni din mediul urban. Specialiştii susţin că această alegere este motivată în primul rând de proximitatea faţă de locurile de muncă ale tinerilor, dar şi de cheltuielile de întreţinere a locuinţei mult mai mici.
Aşa că una dintre principalele tendinţe ale anului 2014 este conceperea şi dezvoltarea proiectelor de case compacte, de suprafaţă foarte mică, adaptate mediului urban.

Auriul şi argintiul se completează reciproc
Încă de mici, doamnele ştiu că auriul nu se asociază niciodată cu argintiul şi prin urmare, trebuie să evite intercalarea bijuteriilor din aur cu cele din argint. Anul 2014 rescrie această regulă. Designerii celebri anunţă că unul dintre trendurile anului în curs este alăturarea celor două metale preţioase. Aşadar, putem folosi în decorul aceleiaşi încăperi atât elemente argintii cât şi elemente aurii, cu condiţia să nu abuzăm de ele şi să le introducem în cantintăţi limitate, de accent. Proporţia folosirii lor nu va fi niciodată 50/50, ci vom merge pe 20/80 sau 30/70.

Obiectele vintage – piese de rezistenţă ale decorului
În ultimii ani, tot mai mult se accentuează tendinţa folosirii elementelor decorative vintage în amenajările interioare. Dacă n-ai făcut-o până acum, anul 2014 este momentul perfect pentru a scotoci prin podul bunicii în căutarea unor comori ascunse, pe care le poţi readuce la viaţă. Acestea pot fi diverse obiecte decorative vechi, accesorii interesante, piese de mobilier unicat sau simple obiecte textile care-ţi vor infrumuseţa casa, aducându-i un aer nou şi vechi deopotrivă.

baie inyiditaCabina de duş în topul preferinţelor
Probabil din cauza ritmului de viaţă extrem de alert, cabinele de duş înlocuiesc tot mai des căzile de baie, spun specialiştii în design interior. În 2014 cabinele de duş mari, înzidite, cu design unic şi forme curbate, se află pe lista tendinteţor în materie de amenajări interioare. Dacă planifici o reamenajare a băii, încercă să iei în considerare şi varianta înlocuirii căzii cu o cabină de duş deosebită, pe care s-o proiectezi chiar tu. Pentru un impact vizual deosebit, plachează pereţii interiori cu piatră naturală, travertin sau lemn special tratat.
Pentru persoanele care nu acceptă ideea de cabină de duş, designerii recomandă înlocuirea căzii obişnuite, pe colţ sau aliniate la perete, cu modelele stativ sau cu picioare.

Înlocuieşte dulapurile închise cu rafturi de perete
În 2014 revin în atenţia noastră rafturile decorative de perete care pot inlocui cu succes până şi o parte dintre dulapurile din bucătărie. Acestea pot fi folosite pentru expunerea diverselor obiecte decorative, accesorii, a fotografiilor de familie sau a cărţilor. În bucătărie poţi folosi rafturile şi pentru păstrarea borcanelor cu condimente, pentru păstrarea cănilor şi a farfuriilor, în dormitor rafturile pot fi folosite pentru păstrarea pe timp de noapte a ochelarilor şi a bijuteriilor, iar în baie pot fi suportul ideal pentru depozitarea obiectelor destinate igienei personale.

Obiectele decorative croşetate
decoratiuni crosetatePrintre cele mai frumoase şi deosebite elemente decorative care ne vor înfrumuseţa casele în 2014 se numără obiectele croşetate. Inspirate de căldura şi confortul stilului rustic, obiectele decorative croşetate vor invada magazinele şi paginile revistelor de specialitate. Dacă te pricepi să croşetezi sau să împleteşti, îţi poţi confectiona chiar tu câteva astfel de decoraţiuni pentru casă: huse pentru canapele şi fotolii, huse pentru ghivecele florilor, feţe de pernă, cuverturi, covoraşe şi diverse jucării şi ornamente.

Interioare cu accente decorative masculine
Sobrietate, simetrie, culori tari – sunt doar câteva dintre caracteristicile unui interior cu puternice accente decorative masculine. Iată o nouă tendinţă care va influenţa sfera amenajărilor interioare în anul 2014, contrabalansând astfel sensibilitatea elementelor decorative de inspiratie rustică şi romantică care şi-au pus amprenta în domeniul designului interior din ultimii ani. În acest sens vom alege, aşadar, culori tari, accesorii şi decoraţiuni metalice, piese de mobilier cu design simplu şi linii drepte şi finisaje cu aspect brut.
(casadex.ro)

Back To Top