Fursecuri fragede perfecte lângă o cană cu lapte la micul-dejun sau lângă o cafeluță.
Ingrediente:
125 g unt sau margarină,
100 g zahăr pudră,
2 ouă,
200 g făină,
100 g amidon de porumb,
esenţa, după preferinţă
Decor:
pastă de zahăr,
bombonele
Mod de preparare:
Se mixează la viteză maximă margarina moale la temperatura camerei cu zahărul, esenţa şi ouăle apoi se adaugă făina amestecată cu amidonul. Se mixează cu mixerul atât cât se poate apoi frământăm aluatul pe o planşeta dată cu făina. Se lasă la rece 30 de minute după care se scoate şi se întinde în foaie subţire de 0,5 cm din care se decupează diferite forme care se coc in tavă tapetată cu hârtie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.
Se decorează cu zahăr pudră sau după preferinţă.
Sursa: reteteculinare.ro