Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

coaja-de-portocalaEste sezonul citricelor şi cu siguranţă aveţi în casa câteva portocale. Pe cât sunt de delicioase şi hrănitoare fructele, pe atât de utile sunt cojile lor.

Ai în casă recipiente din metal pe care s-au depus urme de piatră? Le poţi scoate frecând uşor urmele cu o coajă de portocală. Uleiurile conţinute în coaja de portocala vor dizolva piatra şi vor lăsa recipientul strălucitor.

Partea albicioasa a cojii de portocală conferă strălucire mobilei din lemn.

Foloseşte coaja de portocale proaspătă pentru a curăţa vasele. Se comportă ca un burete excelent. Merge de minune la aragaz.

Pune într-un vas coaja rasă de portocală, acoperă cu oţet, apoi lasă la frigider câteva săptămâni.
Din când în când agită conţinutul. Transferă soluţia într-un recipient cu pulverizator şi foloseşte-o la curăţat geamuri, podele, greşie.

Furnici, muşte, ţânţari, toate vor dispărea pentru că nu le place mirosul. Pune coaja de portocală în zonele în care ai probleme şi insectele vor fugi într-o clipă.

Portocalele au o aromă fină. Poţi prepara în casă un odorizant: lasă să se usuce cojile de portocală, apoi dă-le la aparatul de măcinat cafea. Praful rezultat îl poţi depozita în săculeţi fini de pânză, apoi îi aşezi peste tot prin casă, în şifonier, debarale etc.

Oricât de harnică ar fi gospodina, gunoiul e gunoi şi miroase. Pentru a mai reduce din izul neplăcut, pune pe fundul coşului de gunoi coji de portocală uscate, apoi aşază sacul de gunoi.

Dacă vrei să prepari o prăjitură şi ai observat că zahărul brun s-a întărit şi este greu de utilizat, stoarce coaja de la o portocală peste zahăr, cu o oră înainte de a-l utiliza. Uleiurile conţinute de portocală vor înmuia zahărul şi-l vei putea folosi fără probleme.

După o zi de muncă, pantofii nu miros a flori de primăvară. Însa îi poţi readuce la viaţa cu ajutorul cojilor de portocală. Când vii de la muncă, pune în pantofi săculeţi de pânză, cu pulbere de coji de portocale uscate, precum cei folosiţi ca odorizant de cameră, şi lasă-i peste noapte. Mirosurile urâte vor fi absorbite.

Coaja de portocală este recomandată pentru un gomaj neagresiv. Rade coaja de portocală şi pune-o într-un tifon curat. Apoi curăţă întregul corp, ca şi cum ai avea un burete special. În urma "tratamentului" pielea va avea un aspect tonifiat, ferm şi strălucitor.

Atentie!
Pentru a beneficia de toate atributele cojii de portocală, asigură-te că ai luat portocale organice, care nu au fost stropite cu pesticide sau alte substanţe. Înainte de a utiliza portocalele, spală-le temeinic cu apă rece.

(sfatulparintilor.ro)

Back To Top