Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

de ce mint copiiiEste posibil ca uneori să observi că micuţul tău te minte. Mulţi părinţi nu înţeleg de ce copilul minte, încă de la o vârstă fragedă. Conform cercetărilor medicale, acest lucru are mai multe explicaţii.

Unii copii mint pentru a atrage atenția părinților sau celor din jur. Astfel că ei pot inventa poveşti sau personaje imaginare pentru a-i impresiona pe cei din jurul lor sau pentru a le capta interesul. Nu trebuie să te superi pe micuţul tău în acest caz deoarece el nu acţionează cu rea intenţie.

Mulţi copilaşi au o imaginaţie bogată şi de acea născocesc. Nu trebuie să te superi sau să îl cerţi pe puiul tău dacă îţi povesteşte despre cum l-a întâlnit pe Supermen sau cum a salvat o prinţesă din castelul ei.

Unii copii îş mint părinţii pentru a nu-i dezamăgi. Dacă micutul tău a făcut o năzbâtie sau a luat o notă proastă este posibil să te mintă cu scopul de a nu te dezamăgi. Aşadar poţi interpreta în acest caz gestul lui ca pe o dovadă de consideraţie şi iubire.

Alţinii copii mint ca să scape de o pedeapsă. Ei ştiu că au făcut ceva neadecvat şi de aceea vor încerca să îţi ascundă adevărul.

Acestea sunt cele mai frecvente motive pentru care copii ar putea să mintă. Specialiştii îţi recomandă să nu îţi cerţi copilul sau să îl pedepseşti la prima minciună. Încearcă să-i explici care sunt dezavantajele minciunii şi de ce nu este bine să procedeze în acest fel. Medicii consideră această metoda mult mai eficientă decât pedepsirea copilului. El la această vârstă fragedă încă învaţă şi explorează lumea prin intermediul tău şi de aceea tu ai responsabilitatea de a-l învăţa ce este bine şi ce este rău.

Totuşi dacă puiul tău are deja o vârstâ cuprinsă ntre 6 ăi 12 ani, acesta înţelege ce este minciuna şi care sunt consecinţele ei. O explicaţie psihologică pentru acest comportament este aceea că micuţul tău încearcă să testeze regulile şi limitele impuse de tine. În acest caz trebuie să acţonezi ferm şi să îi explici exact de ce minciuna nu este morală şi care sunt neplăcerile pe care le poate cauza.

Back To Top