Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

sandwich-cu-sunca-si-ouSandwich este gata în maxim zece minute. Dacă mănânci unul eşti liniştit cel puţin cinci ore. Ingredientele sunt la îndemâna oricui şi singurul lucru ceva mai dificil este că, dacă vreţi să vă iasă perfect, în cele zece minute cât durează prepararea chiar trebuie să le acordaţi toată atenţia.

Ingrediente:
2 baghete de 20-25 cm. lungime
3 ouă proaspete
40 de grame de unt
4 felii subţiri de şuncă
40 de grame de caşcaval felii subţiri
2 frunze de salată
1-2 roşii (în funcţie de mărime)
1/2 de linguriţă de muştar cu boabe întregi
1/2 de linguriţă de miere
2 linguriţe de ulei de măsline
sare şi piper

Mod de preparare:
Truc: ca să vă reuşească sandwich-ul, trebuie neapărat să vă pregătiţi toate ingredientele dinainte.
1. Porniti cuptorul şi fixaţi-l la 200 de grade Celsius, preferabil pe funcţia grill. Să aveţi la îndemâna o tavă pentru cuptor.
2. Spălaţi salata şi roşiile, apoi zvântaţi-le bine cu şervete absorbante. Roşiile se feliază în felii subţiri, apoi se lasă deoparte.
3. Se pregăteşte un sos pentru salată, amestecând bine muştarul, mierea, uleiul de măsline şi un praf de sare.
4. Baghetele se taie în 2 pe lungime, se aşează în tavă cu miezul în sus, jumătate din unt se distribuie deasupra baghetelor, ungându-le bine; pe capac se împarte caşcavalul.
5. Când cuptorul se încinge, se dă tava cu baghetele la cuptor. Se ţin baghetele la cuptor câteva minute, până ce se rumenesc puţin iar caşcavalul se topeşte.
Atenţie să nu le uitaţi în cuptor!
Cât timp se fac baghetele, se prepară scrobul de ouă, care trebuie să fie cremos şi fără urme de rumenire.
6. Untul rămas se topeşte într-o tigaie neaderentă, bine încinsă.
7. Se toarnă ouăle bătute cu furculiţa în tigaie şi imediat se reduce focul la minimum sau se mută tigaia pe un ochi mai mic al aragazului .
8. Se aşteaptă câteva clipe, pâna ce de jur împrejurul masei de ou începe să apară o porţiune de culoare mai deschisă .
9. Cu o spatulă se începe să se amestece de la margine spre mijloc, eliberând oul lichid, încă negătit. Se amestecă într-una 1-2 minute, menţinând tigaia pe foc mic, până când ouăle sunt coagulate .
10. Ouăle făcute se scot imediat din tigaie într-o farfurie şi se asezonează cu mult curaj cu sare şi piper.
11. Se adânceşte cu dosul lingurii deasupra bazei baghetelor (pe partea cu unt) şi se împart ouăle deasupra acestora.
12. Se adaugă deasupra ouălor feliile de şuncă.
13. Se adaugă salata verde şi roşiile şi se stropesc cu sosul-vinegretă.
14. Se acoperă sandwich-urile cu capacele cu brânză gratinată!
(retetecalamama.ro)

Back To Top