Categorie: Timp liber

Program Dragoste Alba facebookTuriștii care ajung în această sâmbătă pe Pârtia Nouă din Sinaia vor avea parte de un eveniment special: îmblânzitori de foc, sculpturi în gheață, un ice-bar, demonstrații de schi și snowboarding, dar și concerte îi așteaptă pentru o seară de distracție maximă.

„Dragoste Albă din Foc și Gheață" se numește evenimentul organizat pentru această sâmbătă de către Primăria oraşului Sinaia, pentru turiștii care vor veni la munte.

Începând de la ora 17.00, Pârtia Nouă se va transforma într-un cadru de poveste, unde cei 50 de copii, tineri schiori ai cluburilor din Sinaia, îndrăgostiți iremediabil de munte și de schi, vor face demonstrații pe schiuri îmbrăcați în costume de carnaval.
În același timp, îmblânzitorii de foc vor încălzi atmosfera de gheață formată în jurul sculpurilor în blocurile înghețate și a ice-barului.
Trupa Crispus a pregătit în premieră un show cu flăcări zburătoare pe zăpadă, iar efectele vizuale aproape ireale vor fi create de luminile și culorile laserelor și artificiilor de pe Pârtia Nouă.
„La Sinaia, dragostea de munte și de schi este molipsitoare. Cu siguranță, acest eveniment va stârni curiozitatea tuturor și va aduce multă bucurie celor care vor participa. Muntele ne oferă în fiecare zi câte un motiv de sărbătoare. Vă invit să vă lăsați cuceriți de magia evenimentului din foc și gheață!", a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR DIN 15 FEBRUARIE:

Ora 14.00 - Freestyle session la H2O Big Airbag Ski și Snowboard, urmate de Apres Ski Party la H2O și Apres Ski Bar la Gondolă.
Ora 17.00 – Sculptură în gheață, prăjituri și vin fiert pentru îndrăgostiți, lângă Inima din Gheață și demonstrații de schi și snowboard
Ora 18.00 – Concert Monica Anghel
Ora 18.45 – Demonstrații de schi și snowboard ale școlilor de schi din Sinaia.

Back To Top