Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

alimete colesterolPersoanele care au probleme cu colesterolul trebuie să opteze pentru o dietă săracă în grăsimi saturate, dar bogată în fructe şi legume. Este un lucru ştiut deja de aproape toată lumea. Anumite alimente pot face puţin mai mult bine decât restul dacă sunt consumate cu regularitate. Iată care sunt fructele, legumele şi cerealele care pot regla rapid nivelul colesterolului.

Migdalele - înrudite cu prunele şi piersicile, aduc o mulţime de beneficii organismului, printre care şi faptul că pot regla nivelul colesterolului. "Vinovate" de această proprietate sunt chiar cojile moi ale migdalelor. Dacă vreţi să beneficiaţi de aceste efecte, nu decojiţi migdalele atunci când le consumaţi ca atare şi nici atunci cînd le folosiţi pentru a pregăti o anume reţetă.

Avocado - conform ultimelor studii, poate ridica nivelul colesterolului "bun" şi îl poate scădea pe cel "rău". Avocado este bogat în grăsimi bune, monosaturate şi este recomandat persoanelor al căror nivel de colesterol este puţin peste limită. Îl puteţi consuma în sandvişuri, salate şi piure, dar şi pentru a prepara sosuri sau guacamole.

Orzul. Deşi noi nu obişnuim să folosim orz prea des în mâncărurile pe care le preparăm, se pare că acest lucru este chiar recomandat de către specialiştii în nutriţie. Putem adăuga orz în salate, îl putem consuma împreună cu lactate sau îl putem combina cu fructe proaspete ori uscate atunci când ne este poftă de un desert bun.

Citeşte mai mult pe gustos.ro

Back To Top