Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

praji alcazarO prajitură deosebita, nici foarte costisitoare, nici foarte complicată. Cel mai greu este să aştepţi până a doua zi, când este... perfectă!
Ingrediente:

7 albușuri,
250 g zahăr,
250 g nucă,
Crema:
150 g ciocolată,
10 lingurițe lapte,
50 g zahăr,
200 g unt,
zahăr pudră.

Mod de preparare:
Se bat albușurile spumă, se adaugă treptat zahărul și la urmă nucile măcinate. Această compoziție se toarnă într-o tavă mare unsă cu unt și tapetată cu hârtie pergament. Hârtia trebuie și ea unsă bine. Se coace la 180 grade C pentru 30 minute.
Pentru cremă se topește ciocolata în lapte, în care adăugăm și zahărul. Se amestecă bine până se topește toată ciocolata. Când s-a răcit se amestecă bine cu untul până obținem o cremă pufoasă. După ce s-a răcit și blatul se va tăia în două.
Pe o foaie de hârtie sau folie de aluminiu se presară zahăr pudră. Se așează una din foi (cu partea de sus în jos), se pune crema și se acoperă cu cea de-a doua foaie (pe aceasta nu o mai sucim - o punem exact cum este în tavă). Se presară zahăr pudră și se acoperă cu folia de aluminiu. Se presează un pic cu mâinile și se pune o greutate (un tocător ceva mai gros).
Se dă la rece până a doua zi, când se taie și se servește.

Sursa: bucataras.ro

Back To Top