Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

copil si bicicletaEste posibil ca alegerea unei biciclete pentru micutul tău să fie una dintre cele mai bune decizii pe care le iei pentru el. Totuşi, ştim că plimbarea pe bicicletă înseamnă poftă de viaţă, sănătate, veselie şi coordonare pentru copii, dar şi o mulţime de griji şi întrebări pentru părinţi. Cum aleg o bicicletă potrivită pentru cel mic? Există riscuri de accidentare? Este prea mic să îţi ţină echilibrul pe doar două roţi?
Cum alegi bicicleta potrivită pentru cel mic?
Ideea de bază este următoarea: bicicleta trebuie să fie corelata cu greutatea şi cu vârsta copilului. Spre exemplu, un copil care cântăreăte aproximativ 25 de kilograme va avea nevoie de o bicicletă uşoară, de cel mult 10 kilograme. Pentru cei micuţi, cu vârstele cuprinse între 1 şi 4 ani, sunt recomandate bicicletele fără pedale sau tricicletele (cu o presiune mică în anvelope). Acestea reprezintă un fel de "pregătire" pentru mersul pe două roţi.
Există o tehnică de alegere a bicicletei pentru cel mic în functie de trei criterii: diametrul roţii, vârstă şi înălţime:
• La 2-5 ani: la o înălţime de 70-90 cm, diametrul roţii va fi de 30 cm
• La 4-8 ani: la o înălţime de 85-107 cm, diametrul roţii va fi de 35 cm
• La 6-9 ani: la o înălţime de 108-127 cm, diametrul roţii va fi de 45 cm
• La mai mult de 9 ani: la o înălţime de 127 + cm, diametrul roţii va fi de 50-60 cm
(sfatulparintilor.ro)

Back To Top