Categorie: Timp liber

dynfariPloieștiul are, în sfârșit, un show black metal cum se cuvine! Aflată pentru prima dată în România, în cadrul unui turneu european, trupa islandeză DYNFARI se va afla pe scena clubului RED ALERT.

DYNFARI relansează albumul „SEMSKUGGINN" și va pune în vânzare o serie nouă de tricouri. În deschiderea concertului, VOID FORGER se află și ei la prima apariție în Ploiești.

Trupa islandeză DYNFARI este considerată una dintre cele mai tinere, originale și ambițioase formații de metal extrem din nordul Europei, în prezent aflându-se în contract cu prestigioasa casă de discuri italiană Aural Music. Presa de specialitate îi descrie pe DYNFARI drept un amestec spumos de Woods of Desolation, Alcest, Drudkh și Burzum. Cu un doom infected post black metal curajos, trupa a primit pentru albumul de debut punctajul maxim al celor mai mari reviste de metal din Europa – Legacy și Metal Hammer.

Cele cinci concerte ale tinerilor islandezi în România sunt organizate de Bestial Records, în colaborare cu Rock Tour Agency, Bloodlust Booking și Romanian Rock Radio. După Cluj-Napoca, București - unde biletele la concert au fost epuizate și Ploiești, la CLUB RED ALERT, DYNFARI vor continua să cânte la Brașov, pe 22 iulie (în deschidere: BlackGlass) și pe 23 iulie, la Sibiu (în deschidere Tenebros).

Cine sunt VOID FORGER, care vor deschide seara? Considerați definiția undergroudului crud, trupa oferă un sunet întunecat, cu versuri ancorate în subiecte orwelliene, pe sonorități crust, sludge, down tempo, primitive stenchcore și chiar doom death metal.

Biletele - 15 lei - vor putea fi cumpărate la intrarea CLUB RED ALERT, în seara concertului, accesul publicului fiind permis de la ora 20.00. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul.

DYNFARI-Ploiesti-MIC

Back To Top