Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

telekomO înregistrare audio a unui client Telekom supărat pe operator circulă pe Internet. Omul este nemulțumit că operatorul i-a suspendat serviciile pe motiv că s-a folosit abuziv de acestea. Cu toate acestea, omul avea minute „nelimitate".

Mai exact, după cum

din discuția cu angajata de la call-centerul Telekom, bărbatul "a vorbit mai mult de 24 de ore într-o zi".
Explicația Telekom dată site-ului playtech încearcă să explice restricționarea abonamentului pe un număr care are, teoretic, minute nelimitate, operatorul spunând că apelurile de tip conferință nu se încadrează, practic, în oferta „nelimitată".

"Prin trafic nefiresc ințelegem un trafic semnificativ mai mare, de până la 80 de ori mai ridicat în unele cazuri, decât traficul mediu efectuat de clienții care beneficiază de oferte similare. Astfel, în anumite situații, traficul a depășit 24 de ore de convobiri efectuate într-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul funcțiilor de apel în așteptare și conferință", au declarat reprezentanții Telekom, pentru PLAYTECH.

Back To Top