Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Pe durata sezonului estival, CFR Călători va introduce curse directe care vor face legătura între Capitală și Sofia, Salonic și Halkali/Istanbul, pentru turiștii care optează pentru acest mijloc de a călători în vacanță.

Cursele vor opera în perioada 2 iunie - 2 octombrie, au anunțat reprezentanţii companiei, precizând că pasagerii interesați pot face rezervări încă de pe acum.

Trenurile către Turcia și Sofia vor circula zilnic, informează CFR Călători. O călătorie dus către  Halkali/Istanbul va costa între 49 euro la vagon cușetă cu 6 locuri și 62 euro la vagon de dormit cu 3 paturi. Pentru Sofia, un bilet la clasa a II-a va costa aproximativ 30 de euro.

Trenurile către Grecia și retur vor circula o dată pe săptămână, cu plecare vinerea, din România, și duminică, din Salonic.  Un bilet pentru o călătorie dus Bucureşti – Salonic va costa între 45 de euro la vagon clasa a 2-a şi 64 de euro la vagon de dormit cu 3 locuri, potrivit unei informări emise de CFR Călători.

 Cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate,într-o anumită perioadă, cu trenul, spre Grecia și Turcia, pot opta pentru oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

 

 

Back To Top