Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

La Urlaţi se va desfăşura, sâmbătă, a şaptea ediţie a Maratonului Vinului, un inedit concurs de ciclism care contribuie la strângerea de fonduri pentru spirijinirea copiilor din familii sărace.

Ajuns la a şaptea ediţie, Maratonul Vinului este primul concurs mountain bike cu scop caritabil din România, potrivit organizatorilor, care afirmă că se aşteaptă la un număr foarte mare de participanţi în acest an.

Cursa constă în mai multe tururi de aproximativ 18 kilometri. Pe lângă cele două trasee competitive de 36 km (2 ture) şi 54 km (3 ture), ca şi la editia de anul trecut participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă, o singură tură de 18 km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi. Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Cei mici vor participa pe un traseu de circa 4 kilometri, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce adolescenţii vor putea lua startul pe tura de 18 km, anunţă organizatorii, pe site-ul dedicat acestui eveniment, maratonulvinului.ro. Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor, mai anunţă organizatorii.

O parte din profitul obținut la Maratonul Vinului 2017 va fi donat Fundației Bucuria Ajutorului din Urlați. Creată în 2012, fundația dorește să prevină abandonul școlar și excluziunea socială a copiilor în dificultate, oferind servicii sociale, educaționale și psihologice mai multor de copii din comunitatea locală care vin în fiecare zi la centru, unde primesc hrănă, îmbrăcăminte și materiale școlare și sunt ajutați să-și facă temele, într-un mediu cald și prietenos creat de voluntari.

În anul 2016 fundația a beneficiat de sprijinul Maratonului Vinului cu suma de 1.100 de euro, bani care au fost folosiți la construirea unui teren de fotbal finalizat chiar înainte de Paște. În 2015, Maratonul Vinului a contribuit cu 1.600 de euro la utilarea noii cantine a centrului, iar cu un an înainte donaţia a constat într-un sistem solar performant de încălzire a apei, în valoare de 2.000 de euro.

(foto: Facebook - Maratonul Vinului)

Back To Top