Categorie: Timp liber

În weekend este din nou festival. Vara aceasta, Ploieștiul a tot avut parte de evenimente speciale și se pare că seria este departe de a se fi încheiat. În weekend, sunteți așteptați în centrul orașului, pentru Festivalul Turcesc.

 

Evenimentul se anunță un festival interetnic, fiind organizat și la Ploiești de Fundația Lumina și Școala Internațională Spectrum, după succesul deosebit pe care l-a avut, în această vară, la Cluj, Iași și București: "Între 21-23 iulie ne găsiți la Ploiești, în Parcul Toma Socolescu , unde vă așteptăm cu kebab-uri delicioase, cu deserturi minunate , cu spectacole unice și cu standuri culturale special amenajate pentru a ne bucura împreună de bogăția culturală a lumii în care trăim. Desigur, voia bună este asigurată pe parcursul celor trei zile de festival. Vă așteptăm cu multe surprize și cu multe bunătăți! Vă garantăm un weekend de neuitat!"
Noul eveniment urmează Festivalului Medieval care, deși la prima ediție, a atras weekend-ul trecut zeci de mii de participanți, pe Bulevardul Independenței.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Reacţii după festivalul medieval. Autorităţile vor ca toate evenimentele majore să se desfăşoare pe Bulevardul Independenţei

Back To Top