Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

Episodul 6 al sezonului 7 din serialul Game of Thrones a apărut pe internet, din greșeală, înainte de data la care trebuia lansat.

 

Intitulat „Freefolk", episodul este unul dintre cele mai așteptate ale serialului și urma să fie difuzat abia duminică. HBO Spania l-a făcut disponibil utilizatorilor săi, din greșeală. Episodul a fost retras după o oră, însă timpul a fost suficient pentru ca fanii să îl descarce și să îl posteze on-line, scrie digi24.ro, citând presa internațională.
Nu este prima dată când HBO se confruntă cu apariția timpurie a unui episod al serialului. „Spoils of war", al patrulea episod al sezonului, a apărut pe internet, după ce hackerii au spart mai multe servere ale HBO și au furat mai multe seriale, dar și scenarii.
Recent, reprezentanţii HBO le-ar fi trimis hackerilor un e-mail potrivit căruia ar fi dispuşi să le plătească 250.000 de dolari - plată pe care ar efectua-o ca răsplată pentru descoperirea vulnerabilităţilor din sistem.

Back To Top