Categorie: Timp liber
Manechinele au, de cele mai multe ori, niste dimensiuni fizice stipulate în contract, de la care nu au voie să se abată nici măcar cu un centimetru.

fotomodele_trucuri_slabitPentru a le respecta, fetele se antrenează zilnic la sală, respectă cu sfinţenie cele 8 ore de somn pe noapte dar au şi o serie de trucuri pe care le aplică. Iată câteva dintre ele:
• Fă-ţi o poză în costum de baie sau într-o pereche de bikini înainte de a începe un regim alimentar. Transformă aceasta poză într-un ritual săptămânal: te va ajuta să-ţi urmăreşti progresele şi te va motiva să continui.
• Ţine un jurnal alimentar, în care să-ţi notezi seara tot ce ai consumat peste zi. S-ar putea ca rezultatele să te pună pe gânduri.
• Hidratează-te! Dacă bei suficientă apă, s-ar putea să nu mai simţi nevoia să ronţăi mâncăruri nesănătoase între mese. Nutriţionistii au demonstrat că, uneori, creierul confundă setea cu foamea. În plus, cu cât bei mai multa apă, cu atât elimini mai multe toxine. Rezultatul? Un ten mai curat şi mai sănătos.
• Mestecă bine! Creierul are nevoie de un interval de timp de aproximativ 20 de minute până să conştientizeze că te-ai săturat. Ideal ar fi să mesteci fiecare îmbucătura de 30 de ori. Dacă ai rabdare, fotomodelele îţi promit că în 2 luni poţi să slăbeşti astfel şi 2-3 kilograme.
• Poţi înlocui o gustare cu o cafea, dacă în ziua respectivă ai consumat prea multe calorii. Păcăleşte stomacul şi, în plus, are un efect diuretic şi uşor laxativ.

Back To Top