Categorie: Timp liber
megadethTrupa de trash metal americană Megadeth va concerta la Bucureşti, pe 17 iunie, în ultima zi de OST Fest, la Zone Arena, informează organizatorii festivalului.

Fondată de Dave Mustaine în urma plecării de la Metallica, în 1983, la Los Angeles, trupa Megadeth a devenit repede cunoscută pe plan internaţional, fiind pioniera mişcării thrash metal americane. În cei peste 25 de ani de carieră, Megadeth a vândut peste 30 milioane de albume, iar şase materiale discografice consecutive au primit discul de platină în Statele Unite. Cu fiecare nou album lansat, recunoaşterea şi aclamaţiile nu veneau doar de la fanii declaraţi, ci şi din partea criticilor, care i-au nominalizat de şapte ori consecutiv la premiile Grammy pentru cea mai bună trupă metal.

OST Fest va avea loc în perioada 15 - 17 iunie, la Zone Arena din Bucureşti, evenimentul fiind organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events. Mai multe detalii despre festival, precum şi despre trupele care vor cânta în toate cele trei zile ale evenimentului se găsesc pe www.ostfest.ro. Până în prezent, au mai fost anunţaţi Motorhead, Dimmu Borgir şi Motley Crue.

Back To Top