Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa Thurisaz
Categorie: Timp liber

Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era următoarea: protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii.

Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. Putem fi în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil, atât timp cât nu primim sfaturile bune ale celor din jur sau avem de a face cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.

Semnificația tradițională în vechile limbi scandinave era legată ce cuvântul „turs”, care însemna „uriaș”. Din acest motiv, runa era asociată cu un uriaș bun, însă unele surse de referință stabileau o corespondență cu titanii din mitologia greacă. Semnificația înalt-spirituală a runei este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și spiritelor acestora.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Eihwaz - Răbdare și precauție sporită!

Astăzi, avem protecție din partea divinității. Putem primi vești bune care anunță o schimbare și implică o decizie înțeleaptă. Ni se oferă o sursă neașteptată de câștig, datorată faptului că suntem atunci când trebuie la locul potrivit. Nu opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. Thurisaz mai indică trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta, dar să consultăm persoane înțelepte sau experimentate.

Putem folosi runa în studiu și meditație, autodisciplină și ieșirea dintr-o situație rea.

Sfatul runei:

Să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa, căci acesta este aproape. Stă în puterea noastră să grăbim deznodământul fericit, dacă reușim să fim mai sensibil la doleanțele altora.

 

Back To Top