Sowilo runa
Categorie: Timp liber

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Putem învinge toate obstacolele pentru că ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste.

Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Simbolizează entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.

Sowilo ne avertizează, însă, și să nu ne lăsăm pradă grijilor și tensiunii, să alegem să ne relaxăm pentru că surmenajul ar putea să ne dea probleme de sănătate. Runa poate indica și faptul că avem nevoie de o pauză și relaxare, iar dacă ne aventurăm în afaceri, să fim atenți pentru că există riscul de a fi mințiți sau înșelați.

Sfatul runei:
Suntem puși în gardă împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Astăzi, nu trebuie să confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Învățăm să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Thurisaz - Să nu ne îmbătăm cu apă rece!

Back To Top