Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa algiz
Categorie: Timp liber

Cu înțelesul divinator de protecție, asistență, apărare, avertisment, sprijin, profesor, dilemă etică (gardianul și protectorul la poarta hotarelor dintre lumi, Heimdall), runa Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun.

Apariția runei constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență, divinitatea trimițându-ne, în timp util, avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate.

Runa mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul.

Algiz vine, totuși, cu atenționările lui: o înșelare iminentă, un sacrificiu în folosul apropiaților sau chiar ponoase de pe urma greșelilor altora. Runa recomandă prudență maximă și refuzarea unor oferte aparent atrăgătoare sau evitarea unor persoane rău-intenționate, care ar dori să profite de pe urma noastră pentru că arată și riscul manipulării prin sugestie.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Berkana: Să ne păstrăm limpezimea și individualitatea

Conotația de ordin spiritual-afectiv a runei Algiz mai poate fi aceea de a se tatona relația amoroasă nou începută, până la elucidarea adevăratelor intenții și gânduri ale partenerului (partenerei).

Sfatul runei:

Ținem seama de sfaturile dezinteresate pe care ni le dau rudele sau prietenii mai în vârstă sau chiar superiorii noștri, pentru a ieși din situații încurcate. Suntem pregățiți să învățăm de la cei mai înțelepți și mai experimentați decât noi! Dar trecem totul prin filtrul rațiunii proprii!

Back To Top