Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa uruz
Categorie: Timp liber

Uruz se referă la natura divină, dar și sălbăticia în oponență cu blândul Fehu. Este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe: o față bună și alta negativă. Reprezintă conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale. Reprezintă, în sens ezoteric, energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea.

Runa Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta, în mistica lor, forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs era o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi care se găsea odată în toată Europa, dar care a dispărut prin secolul al XVII-lea. Acești boi erau sacrificați când un băiat ajungea la maturitate, în ritualuri. Sălbaticul auroch este opusul blândului Fehu. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, în sensul că este pură, este elementul foc, focul primar. Băiatul care a ucis un asemena auroch intră în maturitate și a fost, prin urmare, inițiat în primul nivel al misterelor.

Runa arată că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație este și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viața noastră, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței de mai bine a consultantului.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Fehu: Prosperitate materială și morală. Bine faci, bine primești

Mai indică fermitate, evoluție și schimbări benefice în carieră, creșterea veniturilor prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale.

Atenție, însă! Lipsa voinței poate duce la ratarea unui prilej favorabil avansării sau la scăderea vitalității. Trebuie să dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile.

Sfatul runei:

Intențiile noastre nobile nu s-au concretizat, deocamdată, dar dacă ne canalizăm energia și ne organizăm ireproșabil, vom primi din partea divinității forța necesară pentru a le materializa.

 

Back To Top