Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa Othala Naudhiz
Categorie: Timp liber

Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, runa Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă. Este urmată de Naudhiz care indică piedici, depășirea unui moment de criză cu o dureroasă lecție de viață.


Othala alături de Naudhiz arată că o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală este întârziată de constrângeri, limitările impuse din afară, de traversarea unui stres emoțional sau psihic.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Thurisaz & Raidho: Protecție și o nouă treaptă socială

Scopurile mărețe sunt amânate, legăturile cu străbunii, materiale și spirituale, sunt zdruncinate, recompensele pentru eforturile depuse sunt confruntate cu blocaje și frustrări. Este momentul să fim prevăzători, atenți, perseverenți, să depășim întârzierile cu înțelepciune. Naudhiz este simbolul unei perioade stresante, dar o bună mobilizare ne poate face mai puternici. Vom avea opțiuni limitate și situații incomode. Trebuie să ne folosim imaginația și credința pentru a reveni la o viață armonioasă. Totuși, aceeași rună arată că toate conflictele și certurile pe care le avem se vor încheia cu o perioadă de liniște și pace, pe principiul „ce nu te ucide, te face mai puternic”. Naudhiz ne avertizează, în ultima poziție, că trebuie să rămânem fermi pe poziție pentru a triumfa. Aceeași rună arată echilibrarea între dorință și posibilitate.

Sfatul runelor:

Suntem puși în gardă față de aspectele negative ale trecutului, sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor ce pot denatura în conflicte. Rezolvarea situației cere schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație. Sentimentele sau situațiile frustrante ne atenționează că a sosit momentul „tăierii cordonului ombilical” fie cu stilul de viață, fie cu mentalitățiile depășite. Runele ne sfătuiesc să ne rupem de ceea ce ne ține și ne face să trăim în trecut, să avem spiritul liber. Îndeplinirea scopurilor nostre este posibilă, dar vom fi nevoiți să ne schimbăm strategia și să luăm în considerare că și o amânare constituie, uneori, un avantaj.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top