Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa  magică Elhaz și Mannaz
Categorie: Timp liber

Suntem, astăzi, susținuți de runa Elhaz, simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, care se manifestă în condițiile lui Mannaz, rună ce exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea.


Elhaz evocă evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat. Are înțelesul de transportare, mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Simbol al progresului, runa Elhaz anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur însoțit de armonie. Avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă sau o asociere fructuoasă. Această accepțiune este întărită de runa Mannaz care anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, care poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Sowilo și Thurisaz: Soare cu dinți

Elhaz ne atenționează, însă, asupra pericolelor neașteptate, în fața cărora trebuie să ne folosim istețimea. Vine ca susținere Mannaz care ne spune să rămânem sincer și corecți, astfel fiind capabili să vedem clar adevărul și să atingem înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute.

Sfatul runelor:

Suntem puși în gardă împotriva agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața unei situații sau să o schimbăm. Este momentul să ne controlăm emoțiile și să nu ne temem de viitor. Să fim obiectivi și să ne păstrăm modestia, evitând să îi criticăm excesiv pe ceilalți. Astăzi este o zi în care toleranța, altruismul, generozitatea ne unesc spre beneficii pe termen lung.

Back To Top