Gebo și Teiwaz
Categorie: Timp liber

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. Este urmată de Teiwaz (Tyr), simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, este victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului.


Întrucât runa Gebo este simetrică, apariția ei este benefică în orice tiraj, indiferent dacă apare dreaptă sau răsturnată. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, ori o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.

Teiwaz (Tyr) vine cu succes în orice inițiativă. Poate indica și faptul că suntem pe cale de a aborda o „cauză” pentru scopuri nobile, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. În cazul în care suntem deja angajat pe această cale, suntem anunțați că evenimentele se precipită și a venit momentul să acționăm, greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată ori permanentă.

VEZI ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: EIHWAZ și WUNJO. Provocări cu soluții pozitive

Gebo ne indică relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, dar, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine.
Teiwaz (Tyr) simbolizează și dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor. Totuși, câteodată, ne lăsăm duși de gânduri departe de lucrurile importante și ne pierdem în mărunțișuri. Este momentul să ne îndepărtăm un pic de probleme și pentru a putea vedea ceea ce este cu adevărat important, iar iluziile să nu ne abată de la drumul corect. Calea războinicilor, arătată de Tyr ca soluție, presupune forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister.

Sfatul runelor:

Să ne urmăm intuiția și nu vom regreta! Să ne gândim mai întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale, astfel vom reuși să ne facem iubiți și respectați! Să nu ezităm în a-i ajuta și a-i proteja pe cei din jur și vom avea success. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare. Să ne supraveghem cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori, să ne ferim de entuziasmul excesiv și nerăbdare, sa ne reexaminăm scopurile și să ne dozăm eforturile cu seriozitate și perseverență. Urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top