Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

RUNA Isa și Raidho
Categorie: Timp liber

Ziua de astăzi ne aduce unele blocaje pe care trebuie să le trecem cu răbdare, reflective, meditație. Isa reprezintă „înghețul”, inactivitatea, blocajul feminin, stagnarea, răbdarea, potențialul, odihna, retragerea. Ne ajută Raidho cu oportunități, susținere de la depărtare, comunicare bună și ușurință la schimbare.


Runa Isa semnifică blocarea planurilor sau acțiunilor, sfătuindu-ne să ne amânăm activitățile pentru vremuri mai bune. Asociată cu runa Raidho, o runa pozitivă, a călătoriei, ne asigură că blocajele sau întârzierile indicate de Isa sunt numai trecătoare. În plan spiritual, apariția runei Isa într-un tiraj semnifică o răcire a relațiilor afective care, de multe ori este consecința propriilor acțiuni incorecte din trecut.

Totodată Isa ne arată credință răsplătită, împlinirea visurilor, eliberarea de griji, acțiunea și reacțiunea, rezolvarea problemelor, finalizarea fructuoasă a unui proiect, a unei întreprinderi, începerea unei etape noi, superioare în viața noastră. Isa ne arată și schimbarea progresivă în bine. Deși simțim că stagnăm, situațiile dificile pot fi depășite dacă ne mobilizăm. Poate va fi nevoie să renunțăm la o mentalitate, poate la niște obiceiuri proaste, important este să nu ne lăsăm controlați și influențați. Urmată de runa Raidho, suntem sfătuiți să păstrăm calea pe care am abordat-o, pentru că este bună. Raidho reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice indicând o deplasare de plăcere, lipsită de probleme sau piedici, o călătorie inițiatică, imaginară sau oportunitatea începerii negocierilor sau tratativelor.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Gebo și Teiwaz: O zi cu surprize plăcute, daruri și forță pentru a atrage succesul în tot ceea ce facem

Isa indică și încheierea unei perioade de acumulări materiale și spirituale, de sacrificii și frustrări, dar și manifestarea unor talente native. Raidho ne arată și că vom avea parte de o transformare spirituală sau fizică, iar lumea spirituală ne ajută. Raidho ușurează schimbările, reface legături, arată drumul potrivit și ajută la alegeri.

Sfatul runelor:

Ne putem aștepta la greutăți și întârzieri, dar răbdarea ne va conduce la succesul scontat. Este momentul să evităm risipa și cheltuielile inutile și să muncim pentru ca idealurile noastre să devină realitate. Să fim receptivi la schimbări și transformări, fără să abandonăm calea spirituală.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top