runa algiz gebo
Categorie: Timp liber

Este una dintre zilele binecuvântate, în care protecția divină ne vine ca un dar din partea Cerului. Runa Algiz ne arată mai mult decât orice altă rună că suntem sprijiniți în toate demersurile noastre, iar Gebo este darul divin, parteneriatul benefic și dragostea împărtășită.

Rună a lui Heimdall, paznicul hotarelor dintre lumi, Algiz este considerată o confirmare a norocului și a protecției divine. Ea indică un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență, dar și că vom primi la timp avertismente despre posibile evenimente negative ce vor putea fi astfel evitate. Este urmată de Gebo, care simbolizează darul ce aduce bucurie sufletească. În accepțiunea sa tradițională, Gebo are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.

VEZI ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: FEHU și OTHALA. Prosperitate și susținere

Agiz mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Suntem binecuvântați cu înțelepciune, intuiție, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare, primim sfaturi oportune pentru noi activități. Gebo este participarea afectivă pentru toate acestea și ne indică relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Într-o poziție finală, Gebo reprezintă happy-end sau o perioadă de pace sufletească. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.

Sfatul runelor:

Să ținem seama de sfaturile dezinteresate pe care ni le dau rudele sau prietenii mai în vârstă sau chiar superiorii, pentru a ieși din situații încurcate. Să fim pregățiți să învățăm de la cei mai înțelepți și mai experimentați decât noi! Dar să trecem totul prin filtrul rațiunii. Să ne urmăm intuiția și să ne gândim mai întâi la cei dragi. Toate contactele sociale ne sunt, astăzi, folositoare.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top