runa Kenaz și Elhaz
Categorie: Timp liber

Trecem printr-o zi agitată, în care ne sunt provocate forța interioară și înțelepciunea, în care focul interior arătat de runa Kenaz ne ajută să rezolvăm multe situații, iar soluția este schimbarea, tranziția, evoluția obligatorie.


Cu înțelesul divinatoriu de torță, făclie, foc interior și căldura inimii, Kenaz ne aduce suficientă înțelepciune, vedere interioară, creativitate, inspirație și iluminare ca să traversăm provocările zilei. Suntem asigurați că, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, avem protecție divină. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care deschid noi orizonturi și oportunități. Confirmarea vine de la Elhaz care înseamnă transportare, mișcare, energie, putere, comunicare, voință, îndrăzneală. Elhaz anunță o dezvoltare gradată, un progres constant și sigur, însoțit de armonie.

Kenaz este actul creator atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere. Un nou început bun poate apărea, dar există riscul să ajungem la el trecând prin situații frustrante.

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ Eihwaz și Kenaz: Inițieri, creativitate și cunoaștere

În tradiția scandinavă, Kenaz desemna o forță protectoare, era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate și ca „port-bonheur”, find un semn al victoriei. Acesta este și motivul pentru care era folosită în tratarea anxietății și depresiilor.
Drumul pe care ne aflăm ne duce către o schimbare providențială, stăruință în bine, voință, dar Kenaz ne arată că suntem înarmați cu energie, creativitate, lumină, poftă de viață pentru a depăși orice obstacol. Kenaz asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană, iar prezența lui arată faptul că succesul este asigurat.

Elhaz vine cu ajutorul din partea prietenilor și avertizarea că există pericole neașteptate pe care va fi nevoie să le depășim cu istețime și energie (aduse de Kenaz). Elhaz ne arată că este momentul să ne folosim rațiunea ca să controlăm situațiile riscante. Să fim precauți și să nu ne irosim energia pentru a ne pune în pericol sănătatea fizică și mentală.

Sfatul runelor:

Avem noroc profesional și financiar, putem miza pe asta și vom fi avertizați de orice pericol apare. Secretul zilei este să ne protejăm împotriva agitației mentale și fizice, pentru că astăzi ne confruntăm cu multe scopuri dispersate, să ne controlăm emoțiile și să nu ne fie teamă!

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top