runa Elhaz și Agiz
Categorie: Timp liber

Avem, astăzi, energie și putere de a rezolva tot ce ne propunem, dar și sprijin din partea divinității. Runa Elhaz ne dă voință, îndrăzneală și forță să ducem la bun sfârșit toate planurile, iar Algiz ne garantează protecția de care avem nevoie în scopurile noastre.

Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, Elhaz evocă evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat. Ne aflăm în energia unei dezvoltări gradate, a unui progres constant și sigur, însoțit de armonie. Avansăm împrenă cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, Elhaz mai poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Posibilele pericole neașteptate vor fi evitate cu istețime, iar rațiunea este modalitatea de a găsi soluții la orice provocare.

VEZI ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: FEHU și JERA. Prosperitate și recolta eforturilor

Urmează Algiz, considerată o rună a norocului și a protecției divine, ea indicând un suflu nou în viața noastră, concretizat printr-o șansă providențială, care poate veni și din partea unui prieten bun. Apariția runei într-un tiraj constituie o garanție a faptului că acțiunile noastre vor fi protejate de Providență, fiind avertizați din timp asupra posibilelor pericole pe care putem, astfel, să le evităm. Algiz mai indică un drum nou în viață, respectiv o oportunitate în carieră sau relații bune cu prietenii și anturajul. Beneficiem, astăzi, de înțelepciune, intuiție, protecție divină, cunoaștere, elocință, adevăr, dreptate, inspirație, entuziasm, transformare. Primim un sfat oportun, sunt posibile examene, interviuri, începerea unei noi activități (meserii), având la bază o perfecționare prin studiu. Algiz ne mai avertizează si asupra unui risc de manipulare prin sugestie.

Sfatul runelor:

Suntem puși în gardă împotriva agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să schimbăm situația. Este timpul să ne controlăm emoțiile, să ne adunăm voința și rațiunea. Ne îndreptăm spre o cale nouă, diferită și tocmai ne aflăm la o cotitură. Mai este vorba și de semnul Destinului: ceea ce trebuie să ni se întâmple, ni se va întâmpla. Să nu ne fie teamă, pentru că prietenii și divnitatea ne sunt alături. Să fim deschiși sfaturilor dezinteresate din partea persoanelor mai în vârstă sau chiar ale superiorilor, să fim pregătiți să învățăm de la cei mai înțelepți și mai experimentați decât noi! Dar să trecem totul prin filtrul rațiunii proprii!

 

Back To Top