lună nouă
Categorie: Timp liber

În data de 1 aprilie, la ora 09.24, are loc Luna nouă în Berbec. Arhetipul Berbec/Marte reprezintă modul instinctiv în care ne comportăm pentru ne împlini dorințele pe care le avem la nivel conștient. Vom fi tentați să acționăm ferm pentru ceea ce ne dorim.

Luna Nouă este, de această dată, momentul perfect pentru a ne gândi la ceea ce ne dorim cu adevărat, la cele mai profunde scopuri ale noastre, existând chiar șansa să le conștientizăm acum pentru prima dată. Dorim să pornim la drum către împlinirea lor imediat, Berbecul fiind simbolul începutului, a celui care are curajul să înceapă un drum nou, dar și al lipsei de răndare. Poate noua cale nu este una simplă, dar energia Berbecului și a Lunii Noi ne determină să ieșim din amorțeală, să depășim zona de confort și să punem lucrurile în mișcare, în direcția care ne interesează.
Aspectele astrale completează tabloul Lunii Noi în moduri diverse. Chiron aflat în apropiere, ne scoate la suprafață vulnerabilitățile pentru a le vindeca, iar provocările sunt mai ales de tip emoțional. Ne sunt testate încrederea în noi, curajul de a porni la un drum nou, capacitatea și disponibilitatea de a acționa. Ne vor fi de folos introspecția și concentrarea care ne vor da profunzime și o deschidere mai mare către cei din jur, prin empatie și compasiune. Energia masculină a Berbecului ne va da totuși, impulsul de a deveni cam agresivi, motiv pentru care va fi nevoie să fim cât se poate de atenți la comportament și modul în care comunicăm cu cei din jur, care nu au nicio vină în traumele noastre. Împăcarea cu autorii durerilor noastre este binevenită și eficientă în această Lună Nouă. De asemenea, este o perioadă excelentă pentru terapiile alternative care au eficiență sporită.

VEZI ȘI: ASTRO-ACTUALITATEA Echinocțiu, Lună Plină și intrarea în zodiac Berbecului

Mercur ne ajută la intensificarea relațiilor cu anturajul, vom fi sociabili, chiar dacă vom avea parte și de provocări, prietenii și familia ne vor ajuta să ne alinăm rănile și să evoluăm.

VEZI ȘI: ASTRO-ACTUALITATEA Luna nouă în Pești 

Luna nouă este un nou început în ceea ce privește imaginea de sine, personalitatea, identitatea, dar și relația cu femeile din familie. Luna nouă marchează începutul unui ciclu și este asociată cu inițierea de acțiuni și proiecte, precum și cu setarea de intenții. Energia Berbecului care pune lucrurile în mișcare ne dăruiește voința, energia, curajul, forța și motivația să experimentăm, să inițiem, să ne transformăm experimentând necunoscutul.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top